Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CAFE - MC by QerDark

QerDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pierwszy przerobiony styl html+css

Wygląd stylu:

414731409135655896205.png

To dopiero mój początek :)
Oceńcie mój pomysł i wykonanie (przeróbki) w skali 1-10.
Jeżeli komuś się podoba proszę o kliknięcie "[Lubię to!]", nie zapomnij skomentować.

Pozdrawiam, QerDark

Download:

https://mega.co.nz/#!EIFBiIIJ!ZYZm2wzX2GfpHz7sOSVLfhQeTfACBP0VJ_SKl-01qx0

Skan:

http://vpx.pl/i/2014/08/27/Skan-CAFFE-MCbyQerDark.png

Zasady korzystania:
Możecie korzystać ze stylu na swoich stronach www o ile nie usuniecie linijki "Design by ChocoTemplates.com Edited by [email protected]"
Design jest też na standardowej licencji ChocoTemplates.com

Opublikowano

Wygląda naprawdę ciekawie :) Jedynie co mi się nie podoba to te opinie graczy u góry, można by to wstawić w innym miejscu. Ocena 9/10 ;)

Opublikowano

Jak dla mnie szablon nie przypomina za bardzo gry MineCraft, dodał bym więcej elementów z gry. Jak już Tiestoo wspomniał opinie graczy nie są położone w najlepszym miejscu.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

No ale co tu oceniać..
Przerobiony gotowiec.

Jedynie to można prawdziwemu autorowi opinie wystawić.. A taka przeróbka nie jest czymś nadzwyczajnym.

Opublikowano

Dziękuję.. Jestem dopiero na początku ale nie długo przygotuje coś tylko swojego.. Dziękuję za pozytywne opinie i za wszystkie komentarze. Najbardziej dziękuję wam za przypomnienie mi o tym że to dopiero początek i że nie zrobiłem nic nie zwykłego.

Następnym razem pokaże wam coś tylko swojego :)
Mam nadzieję że lepszego..

Pozdrawiam, QerDark

Opublikowano

Dziękuję.. Jestem dopiero na początku ale nie długo przygotuje coś tylko swojego.. Dziękuję za pozytywne opinie i za wszystkie komentarze. Najbardziej dziękuję wam za przypomnienie mi o tym że to dopiero początek i że nie zrobiłem nic nie zwykłego.

Pozdrawiam, QerDark

Niemal dosłownie nic... styl prawie gotowiec tak jak jest wrzucony i zmieniony kolorystycznie jedynie w kilku miejscach (pomijając dodanie grafik by to miało wgl. coś wspólnego z MC)

http://chocotemplates.com/demo/?template=cafe

9obpmnjr.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrawiam, QerDark

siema zrobisz mi szablon do paczki modów za free jestem youtuberem i poczebuje szablon bo domene

Opublikowano

siema zrobisz mi szablon do minecraft za free dam ci suba na yt i zapraszam na server majcratci.pl

siema zrobisz mi szablon do paczki modów za free jestem youtuberem i poczebuje szablon bo domene

Wystarczy napisać na gg.

Jeżeli mam czas to pomogę..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przerobiony, w jakim stopniu? Dodałeś własny tekst? Czy jakieś elementy? (opcje w menu się nie liczą)

Zajrzyj na bloga -> Click

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

(REF)
+ Dodanie ss'a pokazującego wygląd stylu
- Usuniecie linku do "DEMO" stylu z powodu wygaśnięcia strony
+ Dodanie linku do download'u
+ Dodanie skanu
+ Dodanie zasad korzystania i licencji

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Strona mi się nie podoba, ty chocotemplates, to ty? Bo edytowany template jest bez sensu. 5/10

Nie nie jestem tak utalentowany xD

To była moja pierwsza przerubka .. Teraz robie tylko i wyłącznie swoje style i strony www (jak do tąd tylko w css i html'u) ale od nie dawna zaczołem interesować się php :)

Sory że nie odpisałem wcześniej ale żadko wchodzę na konto.

Opublikowano

Ładne, ale niestety nie twoje.

Wszystko wzorowane/przerabiane ze strony starego serwera 4Crafters. ;)

Nawet na dysku mi się gdzieś zawieruszyło. Tutaj macie screen strony głównej: http://prntscr.com/5n16me A tutaj stopki: http://prntscr.com/5n16v4

Owszem, jak wspomniałeś na Chocotemplates też to jest. http://prntscr.com/5n17zb ;)

Ale nie ważne - jeżeli sam wszystko przerabiałeś to fajnie ci to wyszło.

Opublikowano

Jeśli piszesz, że przerobione do daj nam pierwowzór.
Dostałeś pozwolenie od autora? Licencja na to zezwala?

Opublikowano

Z tego co wiem licencja pozwala na edytowanie i uzywanie tego stylu bez mozliwosci czerpania z tego jakiegoś zysku wymaga tylko żeby w stopce było info skąd był pierwowzór..

Opublikowano

Z tego co wiem licencja pozwala na edytowanie i uzywanie tego stylu bez mozliwosci czerpania z tego jakiegoś zysku wymaga tylko żeby w stopce było info skąd był pierwowzór..

Więc napisz jeszcze gdzieś w plikach szablonu o licencji i będzie zgodnie z prawem ;)

­

Opublikowano

Ale co mam napisac w plikach?
Tu jest napisane w temacie:

Zasady korzystania:
Możecie korzystać ze stylu na swoich stronach www o ile nie usuniecie linijki "Design by ChocoTemplates.com Edited by [email protected]"

Według mnie to wystarczy jeżeli jednak się upierasz to napisz co muszę tam napisac w pliku CZYTAJ.txt Bo trochę nie rozumiem czego ci brakuje.

Opublikowano

Ale co mam napisac w plikach?

Tu jest napisane w temacie:

Zasady korzystania:

Według mnie to wystarczy jeżeli jednak się upierasz to napisz co muszę tam napisac w pliku CZYTAJ.txt Bo trochę nie rozumiem czego ci brakuje.

Najlepiej będzie, jak umieścisz tam całą treść licencji. Jeśli strona twórców zostanie przeniesiona albo z innych przyczyn nie będzie możliwości przeczytania licencji to będzie problem. Ewentualnie możesz się tym nie przejmować bo to mały projekt, ale dobrze jest wyrobić sobie taki nawyk ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...