Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje osoby do pomocy przy forum !

Gość rumcajsjumper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuje osoby która pomoże / zrobi mi forum pod Counter Strike 1.6.

Za dobre wykonanie "nawet" nie obiecuje mogę zapłacić przelewem.

Więcej informacji co potrzebuje itp podam na gg: 34401105

Na pewno się dogadamy :)

Zapraszam :D

Opublikowano

a co jeśli nie lubię (nie mam) gg?

TO MASZ KURWA PROBLEM. Człowieku Ty się tak do każdego dopierdalasz? Ty masz jakiś problem czy coś? Jeżeli tak to weź się lecz...

Nawet zapłacisz? Za darmo to ja do Ciebie mogę jedynie napisać

Opublikowano

TO MASZ KURWA PROBLEM. Człowieku Ty się tak do każdego dopierdalasz? Ty masz jakiś problem czy coś? Jeżeli tak to weź się lecz...

Więcej przekleństw, a może wyjdziesz na bardziej dojrzałego.

Chodzi jedynie o to, że pisząc na forum _powinniśmy_ oczekiwać odpowiedzi na forum. To jemu zależy na znalezieniu osób do pomocy i to on powinien się starać. Widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z prawdziwą rekrutacją/rynkiem pracy itp.

Opublikowano

Radzę panować nad agresją, a jeśli się nie umie należy niezwłocznie skierować się do psychologa. Kolega się zapytał grzecznie, co jeśli nie lubi/nie ma gg.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

foxbond` kurwa sorry Ty się każdego czepiasz, jak coś Ci nie pasuję to wypierdalaj z tego forum a nie podnosisz ciśnienie innym ludziom -,- myślisz że jesteś jakiś zajebisty bo kurwa co starszy jesteś ? nie, jesteś pizdą i tyle na Twój temat radze wypierdalać Ci z tego forum razem z tą Twoją pseudo zajebistą grą.

@UP

takie pytań nie zadaje poważny człowiek, bądźmy szczerzy, sory... -,-

Opublikowano

Nie wiem po co ale dolacze do tego tematu.

Foxbond dal tylko delikatnie do zrozumienia ze nie kazdy posiada gg i powinien dac inne formy kontaktu ktora moze byc znacznie lepsza bo w koncu to on potrzebuje nas a nie my jego ,a wy kurwa piszecie do foxa tak jak by wlasnie wam matke zabil. Fakt fox tez czesto mnie wkurwia ,ale kurwa ludzie ogar!

@tel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...