Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 7 dni premium, 1000 golda, czołg premium za ozdobę choinkową

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, WoT pro League organizuje konkurs/event cokolwiek. Celem jest zrobienie ozdoby choinkowej o tematyce WoT'a

Gdy to zrobicie wystarczy zrobić zdjęcie, wrzucić na jakiś hosting (np. iv) i wysłać im to na:

https://www.facebook.com/wotproleague?fref=ts

Klikając wiadomość. Ważne jest, aby podać serwer (czyli EU) i nick

Wzór: (link) Nick: Juri Serwer: EU

Praca By Juri czyli ja ;p

46609835976506196078.jpg

Gdy oni to zatwierdzą dostajemy to co jest podane w tytule tematu.

+

za miejsce którego zajęcie jest niemożliwe ;p

Wysyłać można do 5 grudnia

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

każda praca cos dostaje, czy są jakies losowanie i wybór najlepszych ?

@EDIT I to ma być na kartce czy moze byc w GIMPIE ?

1377808813-U903831.png

Opublikowano

każda praca cos dostaje, czy są jakies losowanie i wybór najlepszych ?

@EDIT I to ma być na kartce czy moze byc w GIMPIE ?

Każda, musi być na kartce, (zdjęcie)

Opublikowano

Mogę wiedzieć, czy jeżeli ktoś wyśle dwa rysunki to się to podwaja?

1 na 1 konto. Wydaje mi się że możesz 2, ale na 2 musisz podać inne konto.

A wysyłać wiadomość czy wstawiać post na tablicę??

Część wysyła na pw, część wstawia na tablicę, lecz Hallack mówił żeby wysyłać pw i ja tak zrobię

Opublikowano

Nagrodze dostaje sie za samo zgloszenie i wyslanie pracy czy za zajecie jakiegos miejsca??

A gdzie wyczytałeś, że 1 na 1 konto?

I wydaje mi się, że wygrywa tylko 5 najlepszych prac. :)

EDIT!

Każda OZDOBA CHOINKOWA, czyli np bombka z obrazkiem czołgu dostajesz nagrodę

tłumaczenie na polski:

Twój wysiłek zostanie nagrodzony przez wiele złota i bonuscodes i jak to jest Boże Narodzenie, mamy satysfakcję, że nie tylko zwycięzców to wyzwanie, ale każdy składanie!

Tłumaczenie z tłumacza google na polski:

Twój wysiłek zostanie nagrodzony złotem i z racji że jest to Boże Narodzenie, mamy satysfakcje że każdy zostanie nagrodzony

Opublikowano

Ale rysunek też się liczy, bo już nie rozumiem. Czyli robię rysunek->daje to na hosting->wrzucam na FB z odpowiednimi danami->dostaję nagrodę. :)

Zbytnio nie chce mi się wierzyć, że są tacy hojni i aż na 7 dni dają premium.

Opublikowano

@up

to wejdź na kanał hallacka :) on by fake info nie podwał.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ale rysunek też się liczy, bo już nie rozumiem. Czyli robię rysunek->daje to na hosting->wrzucam na FB z odpowiednimi danami->dostaję nagrodę. :)

Zbytnio nie chce mi się wierzyć, że są tacy hojni i aż na 7 dni dają premium.

Nie rysunek, tylko ozdobę choinkową, np bombkę z rysunkiem czołgu. Jest to na święta, to raz na rok mogą się postarać, z resztą tak jak my ;p

Tak, możesz wysłać link do filmu. Dziękuje! :)

http://www.youtube.com/watch?v=ECzStYGNuLQ

Opublikowano

Czyli jak wyslałem rysunek z czołgiem, bałwanem i choinką to mi tego nie przyjmą ? Musi być coś na choinke ? ....

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Czyli jak wyslałem rysunek z czołgiem, bałwanem i choinką to mi tego nie przyjmą ? Musi być coś na choinke ? ....

Wydaje mi się że tak :( Pisali żeby nie wysyłać rysunków, ale ja jestem ciemnota i nie doczytałem ;p

Opublikowano

kiedy dostane ta nagrode czekam juz ponad 2 godz ;/

Pisali że mają 400 wiadomości na godzinę czyli wychodzi średnio 1 wiadomość na 9 sekund. Jak dadzą do poniedziałku to się ciesz ;)

Opublikowano

Witam. Nie mogę otwierać spoilerów na tym forum ;\ Więc byłby ktoś tak miły i powiedział co w niech jest napisane?? I moje pytanie czy jak mam model czołgu(składany 2 tygodnie temu) dodam do niego wstążkę i będzie wisiał to mi to zaliczą??

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Witam. Nie mogę otwierać spoilerów na tym forum ;\ Więc byłby ktoś tak miły i powiedział co w niech jest napisane?? I moje pytanie czy jak mam model czołgu(składany 2 tygodnie temu) dodam do niego wstążkę i będzie wisiał to mi to zaliczą??

Spoilery:

http://www.mpcforum.pl/topic/1050427-naprawa-spoilerow-i-pisania-postow-na-mpc/#entry8924280

Powinni Ci zaliczyć taką ozdobę ;)

Opublikowano

To jest proste! Jak macie rysunek to dziurkaczem zróbcie dziurkę i dajcie do tego jakiś sznurek oraz wytnijcie czołg w miarę ładnie. Myślę, że około 10 minut roboty chociaż przy wycinaniu mogą być problemy.

Opublikowano

To jest proste! Jak macie rysunek to dziurkaczem zróbcie dziurkę i dajcie do tego jakiś sznurek oraz wytnijcie czołg w miarę ładnie. Myślę, że około 10 minut roboty chociaż przy wycinaniu mogą być problemy.

hehe racja, ale nie musi być to idealne, wystarczy że będzie przypominało czołg

3-5 minut rysowanie kontur czołgu, potem to wyciąć, pomalować i na sznurek :) good idea, aż dopiszę

Biorę się do pracy!

Wynik mojej pracy:

46609835976506196078.jpg

Opublikowano

Szanowny kolego juri craft dzięki za rozwiązanie mojego problemu ze spojlerami, a co najważniejsze za info o goldzie i tanku. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...