Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Overclocking

4sweet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 to wygląda jak być mikrofalówką nakręcił ten filmik. I po filmiku ciężko stwierdzić czy masz ovc bo filmik można przyspieszyć/zwolnić minimalnie i wtedy widać/nie widać ovc. Jedyne co tutaj możesz mieć to speed roll ale wnioskuję to po tym jednym rollu gdy zabijałeś pod koniec. OVC tutaj raczej nie ma.

Opublikowano

Po 1 to wygląda jak być mikrofalówką nakręcił ten filmik. I po filmiku ciężko stwierdzić czy masz ovc bo filmik można przyspieszyć/zwolnić minimalnie i wtedy widać/nie widać ovc. Jedyne co tutaj możesz mieć to speed roll ale wnioskuję to po tym jednym rollu gdy zabijałeś pod koniec. OVC tutaj raczej nie ma.

Na moim koncie mam hd a bez konta mam 240p nwm co jest, dzięki temat close :P

wjub1h.jpg

Opublikowano

Ahoj,

Chciałbym z miejsca przeprosić, że się wtrącam, lecz mam zasadnicze pytanie:

Pytasz nas czy widać jak używasz, uprawiasz świadomie OVC czy pytasz nas czy masz coś takiego jak overclocking?

Co do filmiku, żadna suszarka- potrafię go obejrzeć w HD (720p)

Dlatego stwierdzam, że posiadasz fast reload, sp+x%, staminę i tyle, nie widać jakby było zjawisko OVC, gra toczy się całkiem normalnie ;)

Aaa ten ostatni "przewrót" to taki szybki dlatego, że ze schodów ;)

Pozdrawiam!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ahoj,

Chciałbym z miejsca przeprosić, że się wtrącam, lecz mam zasadnicze pytanie:

Pytasz nas czy widać jak używasz, uprawiasz świadomie OVC czy pytasz nas czy masz coś takiego jak overclocking?

Co do filmiku, żadna suszarka- potrafię go obejrzeć w HD (720p)

Dlatego stwierdzam, że posiadasz fast reload, sp+x%, staminę i tyle, nie widać jakby było zjawisko OVC, gra toczy się całkiem normalnie ;)

Aaa ten ostatni "przewrót" to taki szybki dlatego, że ze schodów ;)

Pozdrawiam!

Chodziło mi o szybkość strzałów z mp7. Na starym komputerze wolniej strzelałem, a na nowym szybciej chciałem się dowiedzieć czy mam.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Chodziło mi o szybkość strzałów z mp7. Na starym komputerze wolniej strzelałem, a na nowym szybciej chciałem się dowiedzieć czy mam.

Powiem Ci, że szybkości strzałów nie da się zauważyć na takim filmiku, każda broń ma inny wskaźnik speed, czyli szybkości, Famas będzie szybszy od takiego M4.

Hmmm, winą może być również słabszy sprzęt :)

Ok, dziękuję, temat zamykam- gdybyś jednak chciał jeszcze podyskutować to napisz na PW, otworzę.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...