Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskanie konta na steam

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj chce sobie wbic na steama i nie dziala mi konto steam i konto do maila na ktorym kupowalem wszystko mam tylko kody do gier wie ktos jak odzyskac za pomoca cd keyow do gier jakie kupowalem na steam jak mial nie dziala?

Opublikowano

Ja Też Mam Ten Sam Problem, Mam Normalnie Pudełko, Gre, Key Gry. Lecz Nie Mogę Się Zalogowac Na Konto. A E-mail został zmieniony przez hacker'a. Co Robic?! Counter Strike Source. :/

Opublikowano

Jeśli posiadacie pudełkowe wersje gier, wyślijcie email do Steama przez pomoc techniczną, i dajcie kategorie. "Account Hijacked" Pamiętajcie, by zrobić screena numeru seryjnego który macie w instrukcji gry lub gdzieś.

Później obok numeru seryjnego, support poprosi was o wpisanie numeru który pomoże im zweryfikować konto. Mogą zmienić wam hasło i email, wtedy nie pozostaje nic innego, jak aktywacja steam cloud.

Mała porada ode mnie.

1: Jeśli ktoś pisze do was, kto ma login coś w stylu Steam Support, i ma avatar steama. Nie odpowiadać! W moim przypadku tak skradziono mi konto, lecz po paru dniach odzyskałem.

2: Unikajcie podejrzanych grup na steamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...