Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem ze steamem

andrewpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow. Otóż mam pewien dreczacy problem. Gry zaczynam pobierać payday 2 po ok. 40-70MB(ok 1min.) pobieranie zaczyna stopniowo spowalniać, a po chwili zostaje 0(ale nie jest zatrzymane) i tak cały czas. Reinstalowałem steama już 3 razy zmieniając kraj z polski na uk-london a potem germany-berlin i dalej nic. Również internet ładnie smiga. Dodam że własnie sciągnąłem Dont Starve i ładnie wszytsko chodzi, a gdy próbóje tego paydaya to po jakimś czasie oprócz tego, że nie pobiera to zawiesza całego steama łącznie z procesem, którego nie można wywalić. Jeśli ktoś wie co może być przyczyną niech napisze.

Opublikowano

Rzeczy, które wypróbowałem od wczoraj:

-próbowałem na zupełnie innym kompie z innym system/właściwościami,

-wyłączony antywirus/pododawane wyjątki do zapory,

-przeinstalowany steam łącznie z kluczami etc.,

-kilkakrotnie zmieniony region pobierania,

-na komputerze kumpla, która ma pobranego paydaya działa mu na moim koncie,

-steam pobiera resztę gier dobrze, tylko przy payday'u po ok 60-70mb stopniowo przechodzi do 0bytes/s i po jakiś 2-3min steam się zawiesza i blokuje a po chwili wyłącza.

Napisałem do supportu steam i czekam, ana forum payday'a tylko piszą, żeby czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...