Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem Minecraft'a

Macieek45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z kupnem Minecrafta, loguję się na stronie, klikam 'Buy Now', znowu się loguje i wybieram metodę płatności 'PayPal', loguję się do PayPala i klikam 'Zapłać teraz'. Po chwili ukazuje się komunikat: "Nie można zrealizować tej płatności, a Twoje konto nie zostało obciążone. Skontaktuj się z handlowcem w celu uzyskania dalszych informacji.". Ktoś wie o co chodzi? Bardzo proszę o pomoc! :(

Na koncie PayPal posiadam 100 PLN.

Opublikowano

Z tego co mi tu wychodzi, musisz się skontaktować z handlowcem w celu uzyskania dalszych informacji.

Może masz za mało kasy, by na euro się zamieniło, bo ta auto zamiana z pln na euro, jest wygórowana.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Z tego co mi tu wychodzi, musisz się skontaktować z handlowcem w celu uzyskania dalszych informacji.

Może masz za mało kasy, by na euro się zamieniło, bo ta auto zamiana z pln na euro, jest wygórowana.

100 PLN, sprawdziłem, wychodzi 23 euro, a minecraft kosztuje 19 :/

Opublikowano

Miałem podobny problem spróbuj inną przeglądarką, jeśli to nie pomoże możliwe że są jakieś bugi z PayPal'em spróbuj za kilka minut lub godzin a jeśli nie to jutro. :)

Próbowałem już wczoraj, dzisiaj też - dalej to samo :/

Przeglądarki też zmieniałem :/

Ale dzięki za odp :D

Opublikowano

Inna przeglodarka;D

Jaka mianowicie? :> Próbowałem już chroma, opery i firefoxa ._.

Opublikowano

musisz się skontaktować z handlowcem w celu uzyskania dalszych informacji

No co ty? -.-

Opublikowano

Miałem podobny problem spróbuj inną przeglądarką, jeśli to nie pomoże możliwe że są jakieś bugi z PayPal'em spróbuj za kilka minut lub godzin a jeśli nie to jutro. :)

Rozumiem, że tobie to pomogło? :))
Opublikowano

Też nie raz tak mam. Jeżeli wydasz jednego dnia za dużo pieniezy to dostajesz tam blokade na jeden dzień czy coś takiego ale jeżeli nic nie wydałeś to musisz powiązać konto paypal z kartą kredytową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...