Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nexon cash SMS

koksu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega chciał wczoraj zamówić NX przez smsa. Źle wpisał treść smsa wpisał NOPAY zamiast MOPAY i zabrało mu pieniądze z konta ale nie dostał smsa zwrotnego i nexon cashy. Na stronie mopay jest napisane że tranzakcja została dokonana. Można coś z tym zrobić czy już przepadło ?

Opublikowano

Dostałem taką wiadomość od NEXONA

Thank you for your message. After reviewing your account I noted that some of your transactions through Mopay were not complete and failed. Please make sure that your mobile provider supports Mopay service transactions and is released for premium services. Also check please if you reached your mobile provider payment limit.

For failed transactions you have not lost any money. If money has been deducted from your account and the transaction failed, you will receive a refund within 7 working days.

If this does'nt happen then please contact the payment method provider directly.

There is no restriction for any payment method on your Nexon account on our part.
czekać na wiadomość od MOPAY czy co robic ?
Opublikowano

Napisali że otrzymasz zwrot pieniędzy w ciągu 7 dni (pytanie tylko jak?). Pewnie dostaniesz kod o tej wartości na ponowny zakup. Czekaj na wiadomość do 7 dni. Jeśli nic nie przyjdzie to pisz do MOPAY.

Opublikowano

ok poczekam ale do MOPAY tez napisalem w ten sam dzień co do NEXONa to zobaczymy co oni napiszą i poczekam ;)

Nexon zapewne odpisze, aby się skontaktować z supportem Mopay :) Bynajmniej ja tak miałem!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

pisalem do supportu mopay ale do tej pory mi nie odpisali. Pisalem do nich 30 listopada. Odpowiedz powinienem dostać na maila ? bo jeszcze nic nie dostałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...