Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 postacie, ktora grac...

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi juz o lepszy zarobek. sredni loch/pustynia/dolina/gora sohan bo w m2 cienko z dropem. Ktora postac wybrac?

body: aura m1 berek m3

staty: 90 sila, reszta wit ( 300 defa, 320 na bojowcu) z bufka po slubie tez 35

mental: silne m1 duchowe m1

staty: 90 sila, reszta wit ( z silnym ok. 400 defa, ma 1 lvl konia bo w 2 dni mu wbilem 35lvl...) z bufka bez slubu 29lvl

osobne bufki, poniewaz bede musial jakos zdobyc p.zareczynowe a kupywac sie nie oplaca...

nie piszcie tez wbij skile itp... bo ciagle pali, to nie moja wina

Opublikowano

Graj bodym

Jak zalatwisz dobre eq to do expa pvp i dropa kosiara :D

A mental nudny powolny itp.

Sam gram bodym to wiem

Opublikowano

Na pewno? Bo mam duzy dylemat a eq cale + 9, 10k hp i ledwo z buffem spota biore :c

Opublikowano

Ja mam takie eq

Zelazna +9 1k pz 20 zaklecia ebo +8 fms +9 sr 38 sila +6 kd +4 buty 2k pz bojowa +9 zelak +9

Czyli zwykle eq z HP i dobra bron i spokojnie polowe spota orkow biore od strony jinno ;d bez buffow

Z dobrym buffkiem to calego spota biore i jeszcze wybije w kilkanascie sekund

Opublikowano

Spoko a teraz inne pytanie... a i jeszcze zostaje przy bodym xD

a to pytanie brzmi... na jakim lvl stac? bo chce bic metki 45/50/55/40 i jeszcze w srednim.. moze byc 42? na pewno nie mniejszy bo dalem all sila i musze wbic teraz troche wita...

Opublikowano

Spoko a teraz inne pytanie... a i jeszcze zostaje przy bodym xD

a to pytanie brzmi... na jakim lvl stac? bo chce bic metki 45/50/55/40 i jeszcze w srednim.. moze byc 42? na pewno nie mniejszy bo dalem all sila i musze wbic teraz troche wita...

40-50

nrhr.png
Opublikowano

to jaki wbic? 42, 45 a moze wiekszy? jak cos to na 41 mam tarcze + 6 z nno wiec nie beda mnie omdlewac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...