Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Altros

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi podczas logowania na Modzie pokazuje , ze mam nieprawidłowe hasło , a na strone i clencie gry loguje mnie normalnie. Co jest? :D

mam to samo co robic?

robilem tym sposobem co ma w instrukcji ale to gufno daje za przeproszeniem

Opublikowano

działa działa bo mi działa tylko trzeba dokładnie to zrobic aha

Ja nie robiłem tego prawym altem tylko lewym bo na prawym nie działały litery

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja mam taki problem iż po zalogowaniu się już na serwer Andros po przez moda postać jest uwięziona w ziemi i jest biało dookoła, nie da się z tym nic zrobić na każdej mapce jest tak samo, nawet po użyciu pierścienia teleportacji. Moda zainstalowałem na kliencie priva ElitMt2.

POMOCY.

Opublikowano

Ja mam taki problem iż po zalogowaniu się już na serwer Andros po przez moda postać jest uwięziona w ziemi i jest biało dookoła, nie da się z tym nic zrobić na każdej mapce jest tak samo, nawet po użyciu pierścienia teleportacji. Moda zainstalowałem na kliencie priva ElitMt2.

POMOCY.

Zainstaluj moda na cliencie MPCforuma :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zainstaluj moda na cliencie MPCforuma :)

Kiedy instaluje na cliencie MPCforuma to po włączeniu moda występuje błąd "The dynamic link library 'DevIL.dll' could not be found"

" Więc nie wiem co mam robić :P
Opublikowano

Kiedy instaluje na cliencie MPCforuma to po włączeniu moda występuje błąd "The dynamic link library 'DevIL.dll' could not be found"

" Więc nie wiem co mam robić :P

Wrzuc do glownego folderu plik Devil.dll z innego metka

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Wrzuc do glownego folderu plik Devil.dll z innego metka

Już tak robiłem ;P potem wyskakuje błąd "The dynamic link library 'SpeedTreeRT.dll' could not be found" i jeśli to też wrzucę z innego to potem znów czegoś nie może znaleźć i tak parę razy aż w końcu wkleję wszystko co trzeba to wyskakuje jakiś błąd że się włączyć nie da :P.

A ty masz zainstalowanego moda i Ci chodzi normalne na Andros??.

Opublikowano

Nie działa :( tam pisze ze trzeba 2 znaki czy po wpisaniu tej kombinacji liczb faktycznie dodaje 2 znaki czy nie bo mi nie ..?

Dalej jest bląd podczas logowania ...

Proszę o pomoc

Opublikowano

Może ip serwerów zmienili

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

ja mam dalej problem z hasłem:( jak wpisuje te dwa znaki to na końcu hasła wpisuje mi dwa znaki a tak nie powinno być.Wpisuje mi ™ i Ă

Opublikowano

ja mam dalej problem z hasłem:( jak wpisuje te dwa znaki to na końcu hasła wpisuje mi dwa znaki a tak nie powinno być.Wpisuje mi ™ i Ă

Sciagnij moda z glownej strony kamera :) Tam napewno bedzie dzialac :) I wklej do metin2.pl

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Głupie pytanie pewnie że tak

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

działa działa bo mi działa tylko trzeba dokładnie to zrobic aha

Ja nie robiłem tego prawym altem tylko lewym bo na prawym nie działały litery

Na jakim cliencie?

Opublikowano

czemu jak uruchamiam moda i sie loguje to przywoluje moby i wali na wh tak jak by chcial a nie mogł niby przywola moby raz na jakis czas i strasznie wolni je wali wali jakby raz na minute co zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...