Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowy Battle Chest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem maila od blizzarda z darmowym Battle Chest na 30 dni oraz dodatki The Burning Crusade oraz Wrath of The Lich King. Jest napisane, że ta promocja trwa do 14 stycznia. Jako, że nie gram w wowa i raczej mnie nie ciągnie chciałbym sprzedać to, na allegro patrzyłem 30zł battle chest chodzi. Wydaję mi się, że jest to samo, tylko że w tym jest te ograniczenie do 14 stycznia. A może jednak czymś jeszcze się różni i jakbym miał to wystawić to ile wziąłbym za ten kod?

Opublikowano (edytowane)

Najnowszy battlechest jest już z dodatkiem Cataclysm . Do tego nie jesteś żadnym sklepem , nie wiem ile masz komentarzy na allegro . Ja myśle że więcej niż 20 zł nie wyciągniesz , ale ludzie wolą dać 40 zł i mieć już z cata ;)

@Menddor

Akurat to jest możliwe , mój kolega też dostał i kod sprawny bo mi go dał :)

Edytowane przez Lord Betros
1377430129-U769346.png
Opublikowano

Też ostatnio dostałem emaila od ''blizzarda'' że nie mam aktywnego konta i muszę na nie wejść zalogowac się i dostałem kod na 30 dni grania. Jak się można domyślić był to fake i porostu naciągacz na hasła.

Opublikowano

Też ostatnio dostałem emaila od ''blizzarda'' że nie mam aktywnego konta i muszę na nie wejść zalogowac się i dostałem kod na 30 dni grania. Jak się można domyślić był to fake i porostu naciągacz na hasła.

Tylko, że ode mnie nic nie chcą, od razu podali kod a nawet nie wiem jaki kod bym wpisał to nie mogę konta stracić tak?

To jest ukryta treść, proszę

odbierz teraz to odnośnik do eu.battle.net, a kod jest podany niżej

To od blizzarda, jak myślicie?