Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zabezpieczyć teren gildijny?

Beornottobe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś powie jak zabezpieczyć teren gildijny na czyims serwerze?

Bo stworzyłem gildie zbudowałem sobie domek ale niszczyć mogą go ;c

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jak masz już gildię wpisz taką komendę: /f claim

Zaclaimuje ona teren jednego chunka. Na następnym już ludzie będą mogli niszczyć, więc jeszcze raz będziesz musiał wpisać komendę.

Opublikowano

im więcej powera tym większy teren claima, narób sobie cichaczem multikont na tym serwie, pododawaj je do gildii, i dopiero potem załóż claima, duży teren będziesz miał tylko dla siebie :D

Opublikowano

Mój boże umiesz ty angielski wpisujesz /f help i czytasz czytasz jeżeli znasz angielski minimalnie to powinieneś zrozumieć. Chyba takie posty są po to aby sobie licznik nabić

I tu porada weź sobie /f claim lub /f autoclaim i na swoim terenie wpisz /f sethome będziesz mógł tpac się do domku

Sory za takiego posta ale troszeczkę jestem wkurzony.

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Mój boże umiesz ty angielski wpisujesz /f help i czytasz czytasz jeżeli znasz angielski minimalnie to powinieneś zrozumieć. Chyba takie posty są po to aby sobie licznik nabić

I tu porada weź sobie /f claim lub /f autoclaim i na swoim terenie wpisz /f sethome będziesz mógł tpac się do domku

Sory za takiego posta ale troszeczkę jestem wkurzony.

Wpisuje /f claim czy /f autoclaim to wyskakuje coś takiego -.-

http://scr.hu/1pce/qhyd2

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Musisz usunąć gildie, i stworzyc ją spowrotem ale nie na spawnie tylko w Domku.
Bo ten Plugin jest tak zrobiony że jak stworzysz gildie to automatycznie w miejscu tam gdzie stworzyleś gildie jest CLAIM.

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Opublikowano

Yyy a jaki problem rozwalić gildię na sclaimowanym terenie? A zwłaszcza zwykły "domek" ?? Nie zartujcie sobie z kolegi. Claim to podstawa oczywiście ale to nie uchroni Cię przed zniszczeniem Twojej pracy.

Opublikowano

komendą /f claim, jeżeli chodzi ci o fosę, to najlepiej, aby gracze nie mogli dostać się do wejścia

Regulaminowa Sygnatura

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...