Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Własna Talia

Bambus.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, dzięki :) A pomógłby mi ktoś z was ułożyć dobrą talię ? Kart mam sporo bo otworzyłem 20 pakietów,a nie wiem jak je dobrze dobrać :/

Opublikowano

Polecam ci napisać w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/996524-inne-szukamzaoferuje-pomocy-w-skladaniu-decku/#entry8136513

Do tego tak jak ktoś już pisał talia ma mieć 59kart. Z tego 1 bohater 8wydarzeń i teraz reszta zależy od tego jaką grasz frakcją i na jaki typ rozgrywki jesteś nastawiony. Jeżeli np używasz decku inferno to wtedy większość z kart to stworzenia.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dzięki, już ostatnie pytanie, mam w kolekcji Niszczyciela i Pustoszyciela, a gdy wchodzę w opcję "Utwórz talię to już nie wyświetlają mi się w kolekcji, o co chodzi ?

Opublikowano

Dzięki, już ostatnie pytanie, mam w kolekcji Niszczyciela i Pustoszyciela, a gdy wchodzę w opcję "Utwórz talię to już nie wyświetlają mi się w kolekcji, o co chodzi ?

Być może użyłeś ich już w innej talii, niestety jak na razie nie można mieć tych samych egzemplarzy kart w wielu taliach na raz ;)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...