Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LandoraMT2 [Dedyk] [Medium]

pietrastsw1906

Zmianki  

186 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmianki dodajemy do :

• Handlarze
      154
    • Drop z ka?dego mooba
      38

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

REJESTROWAĆ SIĘ :) START MOŻE BYĆ PRZEDŁUŻONY DO 19:20 http://gameup.pl/landora/index.php?s=register

KAŻDE KONTO DOSTAJE 100 SM !

REJESTROWAĆ SIĘ :) START MOŻE BYĆ PRZEDŁUŻONY DO 19:20 http://gameup.pl/landora/index.php?s=register

KAŻDE KONTO DOSTAJE 100 SM !

ZAPRASZAMY TS3-LANDORA.PL:80

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA,ADMINISTRACJA [CISO] POMAGA SWOIM KOLEGĄ.TOP 3 1.CISO 150LVL 2.qUATRANOx 75LVL 3.lEAT 65LVL.CAŁA TRÓJKA SIEDZI RAZEM NA TS,PRZYPADEK? CO 2-3MIN NABIJAJĄ NOWY LVL GDY ZWRÓCIŁEM NA TO UWAGE TO CISO WYSZEDŁ Z TS I USUNĄŁ SIE Z TOP,NIE POLECAM

Opublikowano

Serwer off czy tylko u mnie? Łatka wgrana...

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Gratuluję administracji wyebałem 20zł na ten śmieć .. gdyby było w polsce takie prawo ,to bym nawet to zgłosi...

Odradzam servera

/// Co do Ciso ,spoko admin/gareth reszta nic nie robi.

Nie róbcie więcej takich servów ,a jak już to porządne i z dużą reklamą.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mi sie wydaje że ta porażka to dzięki obecności grimmeda w teamie(motocyklist@) choć o ile dobrze wiem to nie jest jego konto tylko kradzione :)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...