Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Paysafe.

tequillaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Więc zacząłbym od tego że mam zamiar kupić paysafecard na 40k nx, tylko że nie wiem co kupić :/ Ogólnie chciałem kupić tego psy cqb i psy tpg na perma, tylko że patrzę teraz że np. S58 Musket jest bardzo silne itp... Czekam na propozycje (: Jeszcze dodam że głównie gram s&d i eli.

Opublikowano

Wszystkich tak korci, żeby teraz kupować... Poczekajcie ludzie do świąt, a na pewno będą lepsze przeceny -.-

Opublikowano

Wszystkich tak korci, żeby teraz kupować... Poczekajcie ludzie do świąt, a na pewno będą lepsze przeceny -.-

Nie wytrzymam do świąt .__.

Poza tym na tego cqb i tpg też całkiem ładna przecena.

Opublikowano

To PSY CQB jest kox, zawsze jak podnosiłem to easy game :P

Opublikowano

Też fajne, dobry scope, ale ja wybrałbym knt-308 :P

Opublikowano

Ok, dzisiaj doładowałem tylko za 10 euro i kupiłem s58 musket na 90 dni, broń zajebista @up nawet na snd się dobrze spisała (:. Jutro jeszcze znowu kupuje na 20k. Coś konkretnego polecacie ?

Opublikowano

Kup to CQB na perma, bardzo dobra bron, w tej wersji nie wiadomo, czy kiedykolwiek jeszcze bd, polecam ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ok, dzisiaj doładowałem tylko za 10 euro i kupiłem s58 musket na 90 dni, broń zajebista @up nawet na snd się dobrze spisała (:. Jutro jeszcze znowu kupuje na 20k. Coś konkretnego polecacie ?

Jednym słowem-zjebałeś.Po 90 dniach ci wygaśnie,a tak to byś poczekał do jutra i byś miał perma.A za miesiąc byś kupił 2 muskety w tej cenie.

Opublikowano

Na SnD z Ar jest dobra Autumn Valkyria, była ostatnio do kupienia, ja bym zaczekał tak z 3 tygodnie, bo pod koniec roku mogą zrobić przecenę tak jak z tymi broniami wersji psy. A na eli cqb jak najbardziej, dobrze się gra.

Opublikowano

kupiłem psy m416 cqb na perma i powiem ci że jestem pozytywnie zaskoczony ;d bardzo dobra broń.

m416 cqb też jest dobre, więc m416 cqb psy nie może być gorsze więc ale zaskoczenie WOW

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...