Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation 4

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385728905-U175209.png

Dziś jest ten magiczny dzień, gdzie żegnamy się ze starą generacją konsol a witamy nową.

Serdecznie zapraszam do dyskusji osoby, które już mają swoją nową zabawkę i chcą podzielić się pierwszymi wrażeniami na temat PlayStation 4.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Media Markt, RTV Euro AGD, Empik, Sony Center - Nowy Sącz BRAK. Wszystko rozeszło się 15-30 min po otwarciu sklepu. Jestem zmuszony poczekać na kolejną dostawę do 6 grudnia. Nawet nie starczyło dla tych, którzy zamówili przed 2 września. No cóż, trudno się mówi. Odkąd sprzedałem swoje PS3, żeby móc kupić PS4 (minął zaledwie tydzień odkąd nie mam trójki) całkiem zmieniłem swoje życie. Jak chodziłem spać o 1 w nocy to teraz wskakuję do łóżka o 22. Nawet zacząłem czytać książki, nie wiem co się ze mna dzieje. No cóż, może będę mądrzejszy.

Opublikowano

Ja odniosę się tylko do padów.

Mówiąc krótko i zwięźle, w ogóle nie kojarzą się z tzw. "nową generacją konsol". Wydaje mi się, że kontroler od PS3 wygląda bardziej nowocześnie. ;)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Nie dziwiąc się dlaczego zeszły - na Polskę było tylko i wyłącznie 900 sztuk. Na Podhalu nie było ŻADNEJ konsoli PS4.

Tak było w Niemczech:

W Polsce z resztą to samo.

W sieci sklepów Avans, posiadając preorder to nic nie znaczyło. Konsoli w dzień premiery i tak się nie otrzymało.

Co do padów - up, czego oczekiwałeś od kontynuacji poprzedniej konsoli?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Czekać tylko, aż wersja Slim wyjdzie. Obecna wersja zdecydowanie za gruba... Poza tym:

• CPU (procesor główny): Taktowanie 1.6 GHz, Specjalnie przygotowany na potrzeby PS4 procesor który ma 8 rdzeni, jego architektura to x86-64 firmy AMD kod „Jaguar” (jest to część APU konsoli), L2 Cache 2x2MB,
  • GPU (procesor graficzny): Układ graficzny z rodziny Radeon firmy AMD o mocy 1.84 TFLOPS (jest to część APU konsoli), (układ ma wbudowanych wiele różnych rozwiązań technologicznych firmy Sony o którym będziemy informowani na bieżąco w trakcie jej życia), 1152 rdzenie,
  • Pamięć RAM (pamięć systemowa współdzielona z GPU): 8GB szybkiej pamięci GDDR5 5500MHz, 256-bit, 176GB/s, 28nm

Gdyby można było włożyć to do kompa......

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...