Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Gry.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Na mpc jest dużo lizodupów. W tym temacie chyba najwięcej. Gdy jakiś random napisze ,że ma noob team i nie może wygrać ,każdy go wyzywa ,że grać nie umie itp. Ale Vanosh mod napisał ,że ma noob team każdy się z nim zgadza i liże mu dupe.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka kurwa prawda, w tej grze liczy się tylko i wyłącznie szczęście, jak ci dobierze gówna do teamu to możesz robić surr at kurwa 20:00. Żałosna, skurwiała gra w której najmniej ważnym czynnikiem jest skill.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

To się nie dziw że masz tyle przegranych, bo powinieneś być wyżej.

Wyzywając niepotrzebnie rozpraszasz swój team, zamiast się na grze skoncentrować. Więc jak wyzywasz ich, to się nie dziw że przegrywasz.

NIkogo nie wyzywam, tylko ignoruje w ciągu gry żeby nie spamował.

Na mpc jest dużo lizodupów. W tym temacie chyba najwięcej. Gdy jakiś random napisze ,że ma noob team i nie może wygrać ,każdy go wyzywa ,że grać nie umie itp. Ale Vanosh mod napisał ,że ma noob team każdy się z nim zgadza i liże mu dupe.

Jest 1000 dowodód na to, że mam, chociażby 'past broadcasts'.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

2g9r.png

Okej. Przyznaję że enemy team miała lepszy team, ale najlepsze jest to, że dwóch kolegów z teamu 'elite', który zapewne nie istnieje lub chca zabłysnąć, trafił się u mnie. Tak, VI, koleżanka naszej morgany miała kompletnie wylane na wygraną, więc poszła oddawać kille, żeby kochany partner wygrał grę i był bliżej diamentu.

Pozdrawiam.

Tu inna.

JVcgCWP.png

ZJC4I9s.png

Opublikowano

2g9r.png

Okej. Przyznaję że enemy team miała lepszy team, ale najlepsze jest to, że dwóch kolegów z teamu 'elite', który zapewne nie istnieje lub chca zabłysnąć, trafił się u mnie. Tak, VI, koleżanka naszej morgany miała kompletnie wylane na wygraną, więc poszła oddawać kille, żeby kochany partner wygrał grę i był bliżej diamentu.

Pozdrawiam.

Tu inna.

JVcgCWP.png

ZJC4I9s.png

nikogo to nie obchodzi pozdrawiam, aha dobry kassa bez serafina, ah te buildy z mobafire djamencie

Opublikowano

nikogo to nie obchodzi pozdrawiam, aha dobry kassa bez serafina, ah te buildy z mobafire djamencie

KK Zgłoszę się u ciebie żebys mnie trochę poduczył trików z Diamentu 1 B)

Opublikowano

KK Zgłoszę się u ciebie żebys mnie trochę poduczył trików z Diamentu 1 B)

Nie wywyższaj się nad userami, on ma jeszcze parasol.

Zgłoś się do Farexa on też siedział w D5 ale wyszedł.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

2g9r.png

Pozdrawiam.

Tu inna.

JVcgCWP.png

ZJC4I9s.png

ale gry z berserkami i statik shivem na ezrealu nie wygrasz, albo uswiadom mnie ze ezreal to adcarry ktory polega na autoattakach :/

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

ale gry z berserkami i statik shivem na ezrealu nie wygrasz, albo uswiadom mnie ze ezreal to adcarry ktory polega na autoattakach :/

wygrana gra to sobie zakupiłem stattika, zabronisz mi? nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...