Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bo Po Co W Metina Jak Można W...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znacie gry niekoniecznie podobne do metin2 ale coś w tym stylu (najlepiej nowo powstałe, i darmowe lub jakieś groszowe sprawy) za podpowiedzi daję +. Aha, jeszcze jedno, proste do skumania ;D

Opublikowano

Brak takiej gry w mojej bazie danych.

W żadnej już grze nie nawalasz AoE waląc tylko mieczem (w innych grach AoE* nawala się skilami)

*Atak obszarowy który atakuje moby wokoło ciebie

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

sebos a co to ma do rzeczy?? przeciez jest wyraznie napisane ze nie musi byc podobne do metina... Chryste wes opanuj ten swoj spam..

A tak do tematu to Archlord,2moons

sygnaj.jpg
Opublikowano

Coś w tym stylu...

Niepotrzebnie robisz spam ,ale dobra...

Skoro tak to polecę:

Rappelz

Flyff

Land Of Chaos Online (LOCO) jak będzie open beta

Avalon Heroes 9 Lutego b. znowu open beta czy nawet już normalna gra

#Z takimi rzeczami to do pogaduch

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@Up

I tym mnie rozwaliłeś ...

Najlepsza grafika?

Zauważ np. Perfect World.Swoją grafiką,grywalnością zabije ...

Sry za spam

Opublikowano

polecam jade dynasty latwo skumac i co najwazniejsze jak nie chce sie expic zostawiamy wlonczone takie cos co samo expi za nas i to nie jest zaden hack tylko tak zrobiona gra co do perfect worlda tez niezle

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Rappelza nie polecam, strasznie drogo, na poziomie 40+ bez miksturek wytrzymałości nie ma co expić.... Na godzinę taka miksturka kosztuje +20zł... Chyba że wolicie dostawać 300 exp'a niż +2000 ;)

Opublikowano

A ja polecam Rohan Online. A jeżeli nadal szukasz to polecam :

http://mmorpg.org.pl/

Strona z grami MMO tam znajdziesz grę która ci przypadnie do gustu.

Opublikowano

Jedynie co mój post może wnieśc to 4story :rolleyes:

I tak metin its Pro :D

Ew. Możesz spróbować swoich sił w Air Rivals :)

Opublikowano

Ja polecam Lineage 2...na privach można spokojnie pograc, i jest dośc prosta. 2moons/Dekaron też są bardzo fajne ;) gram na przemian Metin2- Dekaron. World of kung fu też może byc. ArchLord też spoko jest nawet. Rappelz może się znudzic po 35lv.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

co z tego ze juz bylo milion takich tematow... ale polece ci

2moons/dekaron

wow

silkroad [ale nie isro]

Opublikowano

Polecam Ci Silkroad'a. Jeżeli grałeś w Metina 2 to bez problemowo poradzisz sobie z silkiem. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A ja polecam Lineage2 ale trzeba naprawdę pograć w tą grę aby obczaić co nieco sam osobiście gram 4 lata a tak jeszcze nie wiem wszystkiego gdyż gra ma bardzo wiele możliwości a jeszcze więcej ras,klas a ponad to są pety,mounty oraz duży świat i bardzo dobra grafika. Według mnie jedna z najlepszych MMORPG.L2 jest płatny ale jest również wiele serwerów z low rate prywatnych. A to co mi bardzo się spodobało to to iż gdy zaczynałem przygodę z l2 i dołączyłem do Klanu to bardzo mi pomagali i all tłumaczyli ;] nie to co w Metku.Osobiście polecam server L2 Extreme.

Kolejnym MMORPG Jest WoW ale tej gry raczej opisywać nie muszę gdyż jest dość znana z swojej dużej ilości graczy na świecie, dużego świata gry i wielu możliwości ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

ja polecam 4story , last chaos , Rapplez , Tales of pirates ,Karos online , Soul of the ultimate nations online (sun online)

W moich kręgach już wielu odpadło !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...