Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin

stikenpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisałem juz w problemy i usterki ale magicznie "znikł" mi temat ;p

Mam taki problem kupilem przedwczoraj battlefilda 4. Przychodze do domu, instaluje origina i zaraz po nim mial sie instalowac battlefield.

Ale trzeba sie zalogowac.... Nad originem pisze "logowanie w trybie online jest obecnie niemożliwe". Ponadto "zaloz konto" albo "nie mozesz odzyskac dostepu do konta" jest na szaro i nie moge

w to wejsc.. Probowalem w rejestrach, antywirusa, aktualizowac system, resnac kompa, reinstalowac origina i usunelem pliks hosts, ale jeszcze przed tym zmienialem jego nazwe. I nic ...

Mam windowsa 7. I bardzo dziwne jest to ze mam problem ze zgodnascia origin. Na origin.com pisze ze jest na xp service pack 2 lub starsze, na viste i na windowsa 7.

A gdy wpisuje pasy to pisze "Do pierwszego logowanie potrzebne jest połączenie z siecią". Dodaje ze mam router ale od routera idzie kabel do kompa. Ale nawet gdy wzialem kabel od

neta podlaczylem bezpośrednio do kompa to nic sie nie zmieniło. Dodaje że pierwszy raz mam stycznosc z origin. U mojego kuzyna wszystko normalnie dziala, a tez ma windowsa 7.

PROSZE O POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...