Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin

stikenpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, ponieważ wczoraj zakupiłem batka 4 i nie moge go zainstalowac ...

Najpierw ściągneło i zainstalowało mi origin. Potem przyszedł czas na logowanie itd. A po tym miało mi zainstalowac gre.

I tu jest problem. Jak wchodze w origin to na górze pisze "Logowanie w trybie w tej chwili jest niemożliwe", a gdy wpisuje login i haslo pisze ze do pierwszego logowania

potrzebne jest połączenie z siecią. Patrzałem na google i ludzie maja podobne problemy... Próbowałem na razie portów TCP i jakiegos tam, rejestrów w cleaner, resnac kompa

i wylaczyc antywirusa. Prosił bym o szybką pomoc. Z góry dziekuje.

Opublikowano

Reinstallowalem juz ...Ale to nie jest od serwerów .. U wszystkich kolegów itp. działa, a gdyby nawet to byłyby prześwity w tym logowaniu... i nwm dlaczego dzis o 18 pojawil sie problem ze zgodnaścią

Opublikowano

Po ponownej reinstalce problem ze zgodnascia zniknal, zaaktualizowalem tez system (windows 7) ale nic nie dalo.. Co jakis czas odnajduje jakies bugi w rejestrze zwiazane z originem ale jak je usuwam to nic jak zwykle sie nie zmienia ... PROSZE O POMOC !!!!

Opublikowano

Z bugami w rejestrze, to radziłbym ci się zgłosić do supportu EA. Od tego oni są by rozwiązywać takie problemy, a nie siedzieć na tyłkach i nic nie robić.

Ale nie kontaktuj się z Polskim supportem, bo tam lenie i partacze są. Skontaktuj się z Amerykańskim przez live chata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...