Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Przedstawiamy Ascarial.pl - Krotka informacja i Polowanie u Yang-Shina.

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c6ng.png

Witamy, w tym temacie chcieli bysmy przedstawic Wam pierwszy film z serwera Ascarial, ktory dotyczy streszczonej informacji serwerowej oraz przedstawia jeden z questow Polowania u Yang-Shina. Juz wkrotce wiecej informacji!

Zapraszamy rowniez do polubienia naszego fanpage na facebooku, gdzie znajdziecie wiecej screenow!

facebook.com/ascarial

http://www.youtube.com/watch?v=5s24W5-8SCo&feature=youtu.be

#1 Prezentujemy nowego clienta

http://www.mpcforum.pl/topic/1090854-ss-ascarialpl-prezentujemy-nowego-clienta-oraz-czesc-informacji-o-serwerze/

#2 Nowe Królestwo - Sonyong

http://www.mpcforum.pl/topic/1086691-ss-ascarialpl-1-nowe-krolestwo/

#3 Wskaźnik Zdrowia oraz Many przeciwnika przy PVP

http://www.mpcforum.pl/topic/1088616-sswskaznik-zdrowia-oraz-many-innego-gracza/

#4 Nowy wyglad Jinno

http://www.mpcforum.pl/topic/1092936-ss-ascarialpl-2-nowy-wyglad-jinno/
Opublikowano

Kolejny serwer drogi Azprimie? Mało kto już chce Was reklamować.

Ból dupy o hejt za zapierdolenie mi grafiki z Reventiala? Polecam stoperan. Nie bawie się już w to od jakiegoś czasu, a Tobie życze powodzenia w WOWie, kantowaniu ludzi i podpierdalania gotowców. Lepiej zadbaj o to, żeby nostidla nie znikneła z MPC ;) Swoją drogą, nieodbiegając za bardzo od tematu.. Twórcom Ascariala gratuluje świetnej roboty, widzę, że naprawdę postaraliście się przy pracy nad tym serwerem. ;)

Opublikowano

Jeśli macie jakieś niewyjaśnione sprawy, rozmawiajcie sobie na PW, to jest temat zapowiadający serwer Ascarial, a nie temat z dyskusjami.

Opublikowano

Ból dupy o hejt za zapierdolenie mi grafiki z Reventiala? Polecam stoperan. Nie bawie się już w to od jakiegoś czasu, a Tobie życze powodzenia w WOWie, kantowaniu ludzi i podpierdalania gotowców. Lepiej zadbaj o to, żeby nostidla nie znikneła z MPC ;) Swoją drogą, nieodbiegając za bardzo od tematu.. Twórcom Ascariala gratuluje świetnej roboty, widzę, że naprawdę postaraliście się przy pracy nad tym serwerem. ;)

Ciekawe kto piszę tutaj do YouTuberów o reklamę Ascariala?

Opublikowano

Ciekawe kto piszę tutaj do YouTuberów o reklamę Ascariala?

Spierdalaj na wowa.

topic.

Polowanie jest jedno czy będą się powtarzać?

Opublikowano

Spierdalaj na wowa.

topic.

Cała polska, ja kłócę się z Azprime, a ty się wpierdalasz z byle powodu, ogółem powodzenia Wam życzę tylko po co okłamujecie ludzi skoro tak jak Revential i Restivia to nadal jest serwer Azprime'a.

Opublikowano

Spierdalaj na wowa.

topic.

Azprime gratuluje hipokryzmu.

Płaczesz, że nikt nie chce Ascariala reklamować co?

Dobrze wiemy, że to Twój serwer.

@ps

Czy to nie jest dziwne gratulować samemu sobie o_O.

Endyś.

A Ty wypierdalaj tutaj i czekaj na kolejny ss z Resthey Może niedługo więcej fejmu nabijesz.

@Topic

No fajnie się zapowiada. Przydałoby się więcej informacji o tym kto jest w administracji ;)

Opublikowano

Evor, przynajmniej robię coś sam a nie lecę na gotowcach z forum. ;) Tobie natomiast nudzi się bo nikt nie daje swoich prac na forum, nie?

Opublikowano

Evor, przynajmniej robię coś sam a nie lecę na gotowcach z forum. ;)

To że jakiś głupi wybór postaci weźmiemy z MPC to nie znaczy, że cały serwer jest na gotowcach, weź jebnij głową w ścianę, może zmądrzejesz.

Opublikowano

Gui dungeonów, panel postaci...

Gui dungeonów robiliśmy sami... poza tym jak już jesteś taki zajebisty to pochwal się co ty zrobiłeś. Rzeczy, które ściągnęliśmy (wybór postaci i tworzenie), to jest nic w stosunku do ilości wszystkiego.

Zaraz mi wyjedziesz z linkiem do dungeon gui, ale robiliśmy go sami i nie musisz tutaj chwalić się znajomością używania wyszukiwarki google.com. W ogóle nie wiem po co wchodzimy w temat kto co umie.

Opublikowano

Evor, przynajmniej robię coś sam a nie lecę na gotowcach z forum. ;) Tobie natomiast nudzi się bo nikt nie daje swoich prac na forum, nie?

Pozdrowienia z samiuśkich Tater hej.

To, że wiesz o mnie tyle co nic, nie daje Ci prawa mnie oceniać.

Jestem jedną z nielicznych osób które niczego nie wrzucają do mediów tego forum. Jest to po prostu bezsensowne.

Takie disy to już chyba nie ten poziom, co Endyś?

Opublikowano

Gui dungeonów robiliśmy sami... poza tym jak już jesteś taki zajebisty to pochwal się co ty zrobiłeś. Rzeczy, które ściągnęliśmy (wybór postaci i tworzenie), to jest nic w stosunku do ilości wszystkiego.

Zaraz mi wyjedziesz z linkiem do dungeon gui, ale robiliśmy go sami i nie musisz tutaj chwalić się znajomością używania wyszukiwarki google.com. W ogóle nie wiem po co wchodzimy w temat kto co umie.

Z Endymionem wspolpracowalem przez pol roku i uwierz mi, wszystko co wychodziło od niego, przynajmniej znaczna większość była autorska. Tak swoja droga, jeśli na nostidli bedą moje prace w Waszym cliencie po starcie, gwarantuje, że temat wyleci szybciej niż pojawią się w nim pierwsze posty.

Azprime gratuluje hipokryzmu.

Płaczesz, że nikt nie chce Ascariala reklamować co?

Dobrze wiemy, że to Twój serwer.

@ps

Czy to nie jest dziwne gratulować samemu sobie o_O.

Endyś.

A Ty wypierdalaj tutaj i czekaj na kolejny ss z Resthey Może niedługo więcej fejmu nabijesz.

@Topic

No fajnie się zapowiada. Przydałoby się więcej informacji o tym kto jest w administracji ;)

Czlowieku, kim Ty jestes, zeby wylatywac z takimi oskarżeniami? Może jeszcze zajrzysz mi do łożka i tam sprawdzisz, czy nie robie tam przypadkiem tego serwera? W ogóle Cie nie znam także skąd Ty sie kurwa w ogole urwałeś i na jakiej postawie walisz takimi oskarżeniami?

To że jakiś głupi wybór postaci weźmiemy z MPC to nie znaczy, że cały serwer jest na gotowcach, weź jebnij głową w ścianę, może zmądrzejesz.

Tego nikt z nas nie powiedział, także proponuje partyjke w WOWa na zluzowanie pośladów. Nie wspomne pierwszą edycję serwera, na jakich plikach była robiona i jaki cyrk był z tymi plikami ;)

Tak swoja droga, jesli macie jakies problemy do mnie to zapraszam na PW

Opublikowano

Z Endymionem wspolpracowalem przez pol roku i uwierz mi, wszystko co wychodziło od niego, przynajmniej znaczna większość była autorska. Tak swoja droga, jeśli na nostidli bedą moje prace w Waszym cliencie po starcie, gwarantuje, że temat wyleci szybciej niż pojawią się w nim pierwsze posty.

Czlowieku, kim Ty jestes, zeby wylatywac z takimi oskarżeniami? Może jeszcze zajrzysz mi do łożka i tam sprawdzisz, czy nie robie tam przypadkiem tego serwera? W ogóle Cie nie znam także skąd Ty sie kurwa w ogole urwałeś i na jakiej postawie walisz takimi oskarżeniami?

Tego nikt z nas nie powiedział, także proponuje partyjke w WOWa na zluzowanie pośladów. Nie wspomne pierwszą edycję serwera, na jakich plikach była robiona i jaki cyrk był z tymi plikami ;)

Tak swoja droga, jesli macie jakies problemy do mnie to zapraszam na PW

Czyli krócej mówiąc przyznajesz się, że Ascarial jest twój?

Opublikowano

Czyli krócej mówiąc przyznajesz się, że Ascarial jest twój?

Nie, z tym serwerem nie mam nic wspólnego, ale reaktywacja Nostidlii jest moja.

Opublikowano

Nie, z tym serwerem nie mam nic wspólnego, ale reaktywacja Nostidlii jest moja.

Ty to jednak przyjebany jesteś, dobra idź pracować nad Ascarialem, powodzenia z serwerem.

Opublikowano

Ty to jednak przyjebany jesteś, dobra idź pracować nad Ascarialem, powodzenia z serwerem.

Toż ja pracuje nad Nostidlą, co Ty pierdolisz, zaraz opublikuje zapowiedz orydzinal nowości baj nostidla team

Opublikowano

Powodzenia z nellyzem w teamie, leć stawiać serwer na gotowcach i zgarniaj hajs na święta, pewno w WoWie promocje będą :v

@top

Fajnie to wygląda, ale u Was to standard. Czekam na serwer i życzę szczerze powodzenia! :-)

Opublikowano

Powodzenia z nellyzem w teamie, leć stawiać serwer na gotowcach i zgarniaj hajs na święta, pewno w WoWie promocje będą :v

@top

Fajnie to wygląda, ale u Was to standard. Czekam na serwer i życzę szczerze powodzenia! :-)

? Jakim nellyzem? A ty to o czym pierdolisz?

Opublikowano

? Jakim nellyzem? A ty to o czym pierdolisz?

o Teamie Nostidla, Azprime & Thar3l & Nellyz. Dlaczego teraz sie do mnie nie przyznajesz?

Opublikowano

Proszę moderatora o wyczyszczenie tematu z zbędnego spamu i kłótni obu panów. Przypominam, że służy on zapowiedzi serwera, a nie rozmowom prywatnym..

Opublikowano

o Teamie Nostidla, Azprime & Thar3l & Nellyz. Dlaczego teraz sie do mnie nie przyznajesz?

Zapomniałeś o tym clientmasterze Krzywy i grafiku Teodorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...