Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Ascarial.pl - Prezentujemy Nowego Clienta oraz część informacji o serwerze

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c6ng.png

Witamy wszystkich, tak jak obiecywaliśmy, prezentujemy dziś głowny wygląd Clienta Ascarial.pl. Już jutro pokażemy Wam odświeżony wygląd wszystkich królestw, natomiast we wtorek pojawi się duża zapowiedź na wielu kontach YouTuberów, a także oficjalna zapowiedź serwera na MPCforum. Już teraz możemy zdradzić, że start odbędzię się 30.11.2013. Zapraszamy do oceny.

vwk2.png

83qu.png

txep.png

mgis.png

gbnj.png

lwfu.png

pvnl.png

qmue.png

mxrs.png

1lgr.png

8xoh.png

Inne tematy z naszymi pracami:

#1 Nowe Królestwo - Sonyong

http://www.mpcforum.pl/topic/1086691-ss-ascarialpl-1-nowe-krolestwo/

#2 Wskaźnik Zdrowia oraz Many przeciwnika przy PVP

http://www.mpcforum.pl/topic/1088616-sswskaznik-zdrowia-oraz-many-innego-gracza/

Opublikowano

No zajebiste!

Grafika bardzo dobra, wszystko elegancko zrobione.

Jeden minus jaki znalazłem, to te "Czy wiesz, że..". Przelogowując się z mapy na mapę ekran logowania trwa ok. 2-3 sek, a Wy umieszczacie tekst na conajmniej 10 sekund czytania :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No zajebiste!

Grafika bardzo dobra, wszystko elegancko zrobione.

Jeden minus jaki znalazłem, to te "Czy wiesz, że..". Przelogowując się z mapy na mapę ekran logowania trwa ok. 2-3 sek, a Wy umieszczacie tekst na conajmniej 10 sekund czytania :D

To już zależy od komputera danego gracza, ile będzie mu się gra wczytywać. Poza tym potraktowaliśmy to jako mała zapowiedź serwera w tym przypadku :)

Opublikowano

Połączenie funkcjonalnej grafiki z azjatyckim klimatem - w szczególności podoba mi się podświetlenia kolorów królestw - dobra robota!

Opublikowano

Grafika macie na prawdę świetnego. Prezentuję się to świetnie, czekam na dalsze wasze pracę :)

Opublikowano

Grafika macie na prawdę świetnego. Prezentuję się to świetnie, czekam na dalsze wasze pracę :)

Dzisiaj poznym wieczorem wrzucimy odświeżony wygląd m1 ;)

Opublikowano

Ogromne wrażenie wywarł na mnie wybór postaci, poza tym bardzo ładny client, aż zachęca do gry :)
Gratuluje Grafika, piękna robota!

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pozytywne opinie! Motywuje to nasz zespół do jeszcze lepszej pracy ;) Macie jakieś sugestie, co zmienić/poprawić?

Opublikowano

Tu nie ma co poprawiac robcie to dalej w takim kierunku jak robicie a osiagniecie spory sukces, to jest zajebiste;)

Staramy sie ;)

Opublikowano

Dacie namiary na clientmastera? xD

Oj tajemnica, takim fachowcem nie będziemy się dzielić. ^_^

ps. Jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie serwera, sugestię itd, to w sumie łatwiej będzie to załatwić na forum serwera poprzez założenie tematu.

Opublikowano

ogolnie client jak by to okreslic...... a wiem urywa dupe ale mi tylko jedno nie pasuja fotki przy wyborze postaci znaczy wojownik wyszed bardzo elegancko ale reszta tako sobie tylko takie mam zastrzezenie ;]

sorrki za brak polskich znakow ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

ogolnie client jak by to okreslic...... a wiem urywa dupe ale mi tylko jedno nie pasuja fotki przy wyborze postaci znaczy wojownik wyszed bardzo elegancko ale reszta tako sobie tylko takie mam zastrzezenie ;]

sorrki za brak polskich znakow ;]

Jesli macie jeszcze jakies sugestie, smialo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...