Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Resell

MrCCape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie lubie bawic sie w ressel bo czasami mozna stracic wole swoj walsny uniwersalny sposob zarobku okolo 1.8kkk + (i czasami po 600kk za 2 dni ale takie okazje zdazaja sie raz na nigdy ;p ) rocznie ale staly sposob nie jest zly xD Z tego co sie orientuje mniej wiecej z resselu zeby jak najmniej stracic proboj kupowac sp maskymalnie do +11/12 i minimalnie od 9 zeby cos zarobic czyli przedzial 9-12. Proboj skupowac ancki hurtowo po taniosci sprzedawaj na nb drozej. Rowniez spróbuj wyczuc oferte czyli jezeli np gracze ostanio dostali medale i plecaki najlepiej bylo je wszystkie skupowac poki chodzily bardzo tanio i sprzedawac je po 200k+ wiecej od sztuki. a kasa zawsze ci sie zwroci plus zysk mozna bylo miec 100k+ od sztuki

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kupujesz 30boxów draco po 100-120k sztk.

Otwierasz kilka sklepów przez multiclient i wystawiasz je po 160k.

w najmniejszym wypadku jak wszystkie zejdą zarobisz 4x3=12+2x0=1.2kk

A jak kupusz np 100boxów. 400k za 10. 10x10=100x40=4kk

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@2x up

stracic na resellu xD beka :D

jesli Ty tracisz na resellu to juz widze Twoj resell:

jakies sp np warek 99+9 na nb za 35,5kk

to Ty pewnie do nv lecisz i kupujesz go 35,4kk :D

1359121200-U261555.png

Opublikowano

@up nie chodzi mi o to. Nie zawsze wiesz za ile ludzie chca kupic dany przedmiot i czy przedmiot jest wogole chciany przez innych graczy. Daje przyklad; Kupilem Kusze za 15kk na 90 u7 pomysalalem wow kusza za 15kk u7 czysta napewno sellne za 50kk + okazalo sie ze nikt jej nie chcial kupic lecz gdy pytalem iel mniej wiecej jest warta pisali ze 40/50kk, Pisal mi to kazdy lecz nikt nie kupowal. Dlatego pozbylem sie jej za tyle samo co ja kupilem. Tak samo nie zawsze ceny na nb sa cenami ktorzy ludzie skupuja dany towart tylko dlatego ze np rang 99j+12 jest wystawiony za 60kk na nb nie znaczy ze jak kupisz go za 50kk to zejdzie ci za 60kk. Chodzi mi o to ze czasami ceny sie bardzo wachaja i myslisz ze cos kupiles tanio a kupiles to drogo lub w cenie i albo tracisz albo nic nie zyskujesz. Z cenami tak jest zwłaszcza na avalonie. Dlatego gdy sie nie zna dobrze na cennach i nie wie sie po ile chodza itemy tylko uzywa sie nb do wycenienie przedmiotu mozemy skonczyc w dupie ;x

@ edit drugi przyklad taki ze np koles sie podnieci ze ktos sprzedaje blade +14 za 70kk lub red maga +14 za 70kk widzialem wiele razy na avalonie, maja podniete ze kupili sp z wysokim plusem za niska cene i mysla ze sprzedadza za nwm ile, a prawda jest taka ze bladow i red magow juz nikt nie chce i kazdy proboje sie ich pozbyc ocbym nwm jaki + to te karty nie sa juz zabardzo przydatne tylko do pvp nic wiecej.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...