Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić ?

x PyskatY x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam dylemat co kupić otóż niewiem czy kupić skina Xin Zhao[1350Rp] i skina Jayce [1350Rp] Jak kupie te 2 nie będę juz miał rp.

Czy skina Xina [1350Rp] i Mysterious Gifty tyle ile można.

Opublikowano

Nic nie kupuj. Zostaw RP dodaj mnie do znajomych i kup mi skina :D A tak na serio to możesz poczekać na promocje tych skinów i kupić je taniej a teraz mógłbyś kupić sobie tajemnicze prezenty. Możesz wylosować fajne skiny.

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

Ja bym poczekał i wybrał sobie jakąś fajną skórkę na święta i do tego kupił jeden prezent,może się poszczęści,a za 500 rp złapiesz jakiegoś ciekawego skina.

Opublikowano

Siemka mam dylemat co kupić otóż niewiem czy kupić skina Xin Zhao[1350Rp] i skina Jayce [1350Rp] Jak kupie te 2 nie będę juz miał rp.

Czy skina Xina [1350Rp] i Mysterious Gifty tyle ile można.

Brzydki ten skin do Jayce za 1350, już dużo lepszy jest Debonair

Nic nie kupuj. Zostaw RP dodaj mnie do znajomych i kup mi skina :D A tak na serio to możesz poczekać na promocje tych skinów i kupić je taniej a teraz mógłbyś kupić sobie tajemnicze prezenty. Możesz wylosować fajne skiny.

Hehe jak ja lubie takich żartownisiów żebraczków :D

@topic

Jak masz 2700 RP to ja bym sobie kupił skin do Xina/Jayca (zależy którego wolisz) i jednego skina świątecznego do ulubionej postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...