Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Redbot i cavebot, jak to ogarnąć?

lajki347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz ostatnimi czasy, phi ostatnimi, od zarania dziejów w te gre grają same boty więc co ja się nie będę wysilał expiąc na tym faccu żeby wbić 50 lvl skoro równie dobrze mogę postawić bota na czas pracy i mi wbije.. chciałbym wkońcu mięc ten 100lvl w tej zasranej grze na której spędziłem pare lat swego życia, głównie za dzieciaka przed tibią 7.6.. więc potrzebuje waszej pomocy, pobrałem sobie redbota do najnowszej tibi wraz z crackiem, wszystko działa ale za nic nie wiem jak tego cavebota ustawić i skąd wziąć jakieś skrypty, niby tam jakieś ogarnąłem i coś próbowałem ale wyskakują tylko błędy i postać nie robi nic, nie wiem, nie ogarniam, nie ogarnę, więc potrzebuje waszej pomocy, jak to ustawić żeby ten głupi 44pal wbił jakimś sposobem na tym bocie pare lvli? ma ktoś jakiś działający skrypt na jakieś rooty czy cokolwiek? i powie jak to ustawić żeby można było spokojnie wyłączyć monitor i wyjść z domu na pare godzin nie przejmując się losem postaci no i oczywiście ustawić tak żeby w ogóle działało.. z góry dzięki, jeżeli umiesz to zrobić to pomóż nie bądź obojętny bo ja już trace ostatnie nerwy próbując to zrobić i nic mi nie wychodzi ehh..

dokładnie chodzi o to że jak dam sobie tam w actions i skopjuje sobie tego skrypta to wyskakuje mi jakiś błąd at line=57 potem innej itp itd także nie wiem czy źle się za to zabrałem czy w skrypcie jest coś nie tak czy coś no ale, pomocy :D

Opublikowano

Mam dokladnie to samo ,skrypty mi wywalają bledy kiedy wkleje je do zakladki "Persistent"

Nie znalazlem tutoriali ktore wyjaśniałyby własnie te zagadnienia.Rownież chcę się dowiedzieć co i jak. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...