Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to ma sens

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie lepiej cwiczyc, rozwijac swoje pasje, hobby, stawac sie coraz lepszym, osiagac sukcesy? wtedy bedziesz mial wszystko.... jak dla mnie samobojstwo nie ma sensu, mialem kiedys takie mysli, ale po co ;_;

65994253024037513199.png
Opublikowano

tak samo jak każde inne samobójstwo.

Panie i Panowie, ładny przykład selekcji naturalnej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dokładnie, kto wie czy w totka nie wygrasz

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Skoro już poruszono ten temat.

W Belgii chcą uchwalić prawo, by dzieci nieuleczalnie chore mogły decydować o tym. Czy chcą eutanazji czy też nie.

Osobiście, eutanazja to nic innego jak samobójstwo, tyle że z pomocą lekarzy. Z jednej strony po co dzieci mają cierpieć, z drugiej jednak... Eutanazja to wciąż temat tabu.

Wracając jednak do sedna tematu. Rób swoje na tej chorej planecie, innymi się nie przejmuj. Musisz dążyć do swej perfekcji.

Opublikowano

Jak napisze, że ma sens to mnie policja namierzy, bo nie można nikogo zachęcać do samobójstwa ;)

Ale lepiej nie popełniaj samobójstwa, żyj chociaż dla bliskich Ci osób, np. dla mamy. Tu nie chodzi tylko o ciebie. Problem się pojawia po to, żeby go rozwiązać, tylko tchórze próbuję się go unikać, ignorują go. Potem jest gorzej i pojawiają się myśli samobójcze (sam takie miałem).

finalrender.png

Opublikowano

no i chuj, niejeden tak miał, a jakoś żyje,

to twój wybór czy tragedia cię tu wzmocni czy zabije,
a jak byłeś słaby kurwa i zabiłeś się, to dobrze,

idź się zajeb. selekcja naturalna w końcu jest ważna.

Opublikowano

Miejmy nadzieje że to troll xD a jak nie to opanuj sie człowieku znajdziesz prawdziwych kolegow, dziewczyne itp tego kwiatu pol swiatu jak to mowia hehe.

Opublikowano

Nie nie robie se jaj, no bo jaki jest sens życia, jak się nie ma nic i sie jest samemu ?...

Gdzie każdy jest fałszywy...

Nie masz nikogo..

Tego sie nie da wytrzymać

A rodzice? nadal twierdzisz ze jestes sam?

Żaden, skocz z okna.

Endynion uwazaj co piszesz, bo cie policja namierzy xD

Opublikowano

sam sobie odpowiedz czy warto ale moim zdaniem NiE chociaż nigdy nie byłem w takiej sytuacji i nie wiem co czuje taka osoba

masz 14 lat całe życie przed tobą

Opublikowano

Wyczuwam marnego trolla

ale na wszelki wypadek, pierdol fałszywych ludzi mi to na dobre wyszło, jedyni moi znajomi teraz to pewni ludzie którym mogę ufać, na samotność i smutek wystarczy wyjście do ludzi jeśli cię gryzie, pomoże uwierz

Opublikowano

z nostalgią ciężka sprawa,to zależy czy jesteś nerdem czy nie

jak nerd to nawalaj w jakąś grę

jak nie to znajdź sobie coś extra zajmującego umysł, szybko zapomnisz

Opublikowano

Nie jestem nerdem... :P ale szkoda że nie ma tak jak kiedyś ;/ i jak mam umysł zajęty to ok, a jak nie to np rano sie budze, jest ok, w szkole mi wróci wspomnienie i lipa zjebany humor na cały dzień =(

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

spróbuj mieć wyjebane, tyle ci w takim układzie doradzę

ja też kiedyś byłem uczuciowy, lałem łzy w powodu byle dupereli, ale miałem dosyć takiego życia i starałem się mieć wyjebane, początkowo było trudno, ale teraz daje radę i nie mam problemów ze wspomnieniami

minus tego że czasami mnie ludzie traktują jak psychopate

Opublikowano

tylko słabe pizdy popełniają samobójstwo, jeśli to zrobisz to tylko udowodnisz, że jesteś jedną z nich.

wiadomo, że życie nigdy nie było, nie jest i nie będzie sprawiedliwe, cała zabawa polega na tym, żeby mimo tego się nie poddawać i robić to co się kocha :)

jest wiele rzeczy dla których warto żyć, pomyśl trochę, otwórz swój umysł, nie patrz na to co powiedzą/pomyślą inni to twoje życie a nie ich ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...