Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| -= Silvania.net =- | Jedyny RPG w Polsce | No-P | Questy | Własna mapa | Wlasne Pluginy | Itemy | NPC | Nowe moby | Boss | PVP | 999 slotów | Gildie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaiste kozacki serwer . Wszystko fajnie a co najważniejsze jeszcze nie spotkałem żadnego NOOBa (rodowitego - nie początkującego) .

Wszystko pięknie ładnie i w dodatku nie ma tutaj żadnego "Ale..." :)

POLECAM

Opublikowano

W weekend będzie spore up-date. Zostanie dodana lodowa kraina! Po wczorajszym update widać już lvle graczy przy nicku (w razie problemów z wyświetlaniem zalecamy relog) dodano też system gildii i pvp na świecie.

Opublikowano

Niezly serwer , lecz mogli byście w najbliższych updateach zrobic zakladki w chanelach do gadania jak to bylo w WoW ? [jeśli można to zrobić]

zmniejszyło by to przynajmniej spam :D

Opublikowano

Chcieliśmy zrobić coś takiego, ale nie wiem czy to nie wprowadzi zbyt dużych komplikacji.

Opublikowano

Można wiedzieć co z serwerem ? Jak dobrze wiem , to był problem z mapką - A mianowicie cubboidem na świat. Wiadomo kiedy będzie wszystko gotowe i serwer ruszy ? :)

Opublikowano

Serwer już stoi, dodano sporo nowych rzeczy, jednak mieliśmy małe problem pod czas tego procesu.

Zapraszam do gry :)

Opublikowano

Dostałem bana ponieważ napisałem "Ogarnijcie lagi, co? :*"

Treść bana : Nie

Nie polecam serwera, ponieważ: Lagi, administracja to jak widać dzieci, chodzi tylko o kase z sms'y, nic więcej.

Mógłbym polecic serwer bo: A zaraz, nie ma żadnych plusów. :O

Nazwijcie mnie hejterem, bo nie potraficie przyjąć krytyki.

Całuski.

Opublikowano

Refresh, dodano system aukcji. Szczegółowy opis wkrótce !

Opublikowano

Można wbić max 60 lvl, nie zawsze będą questy na twój obecny lvl. Lodowa kraina jest w przygotowaniu, najlepiej oddaje to stwierdzenie "It will be, when it's done".

Dodano natomiast dom aukcyjny i nową walutę do niego !

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer dobry, na pierwszy rzut oka wydawal sie inny niz "RPG" ktore nie mialo z rpg nic wspolnego. Dobry tutorial, questy, lokacje oraz moby. Milo sie gralo, nawet kulturalni gracze (byly wyjatki). Jedno co mnie martwi to pare restartow w krotkim czasie i event z mobem 100k hp, nie przeszkadzal mi on i nawet dobrze, ze cos sie dzieje na serwerze i jak widac sporo osob sie bawilo, ale tpanie ludzi do niego to lekka przesada. Bije bossa, a tu mnie przenosi na event. Ale serwer ogolnie na + i oby tak dalej :)

Opublikowano

To dopiero testy Alpha, więc restarty niestety się zdarzają. Wczorajszy event był klapą, przykro mi z tego powodu. Wszyscy jednak dostali mikołajkowe EQ i można było wygrać Lody w kubeczku :)

Opublikowano

Tak, dodano krainę, która jest totalnie niezbalansowana. Najlepszy miecz, który był dostępny przed wypuszczeniem krainy (35lvl) ma około 22-30dmg a moby na 40lv w zimowej mają po 400-450hp. Mało tego, z bossów praktycznie nic nie leci a moby dają niewspółmiernie mało xp w porównaniu z czasem potrzebnym na ich zabicie. Nie polecam 2/10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...