Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Venox/Ventris

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś rozpakowane pliki root i locale ? po chuj dajesz pliki skoro client jest zabezpieczony cwaniaku jebany chwalisz sie, że masz nie zabezpieczonego to kurwa udostępnij !

Podpinam sie ziomeq;d

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś rozpakowane pliki root i locale ? po chuj dajesz pliki skoro client jest zabezpieczony cwaniaku jebany chwalisz sie, że masz nie zabezpieczonego to kurwa udostępnij !

o.O

Że tacy idioci są na tym forum -.- Wolisz nie mieć nic czy miec pliki serwerowe Venox/Ventris i skołować sobie clienta ? Jeżeli chcesz to usunę zawartość tematu ...

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Temat jest bezcenny bez clienta ;d ale zawsze mozna jakiegoś wziasc ale razem z tym stracić 40% prezki.

//Maciej7001

jak 95% tego forum, dla lajków pewnie :)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

rooty masz w packu typie, nie pamietam nazwy ale chyba tree czy jakos tak.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Czy ja napisałem [DL]Pliki serwerowe Venox/Ventris + client czy same pliki serwerowe ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania, a to nawet pierwsza klasa podstawówki nie jest, a przedszkole. Widziałeś nazwę tematu, clienta w niej nie było to po jakiego chuju tępy tu wchodzisz i oczekujesz clienta ?

A prawdziwy powód dlaczego to udostępniłem jest w głównym temacie ... Nikt nigdy nic nie czyta (pomijając ogarniętych ludzi), a później pretensje, że ktoś nie dał clienta albo ktoś daje to dla like -.-

Opublikowano

Czy ja napisałem [DL]Pliki serwerowe Venox/Ventris + client czy same pliki serwerowe ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania, a to nawet pierwsza klasa podstawówki nie jest, a przedszkole. Widziałeś nazwę tematu, clienta w niej nie było to po jakiego chuju tępy tu wchodzisz i oczekujesz clienta ?

>MPC

Oni mysleli, że dasz im całego klienta, pliki oraz gotową maszyne do postawienia serwera aka terenzo.

1390305976-U336505.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Macie miśki ;p

Ventris:

https://mega.co.nz/#!8tYXhY6a!UYrx5Ah17tCVqPfJjXY3tHXMCuQumF6Bl2oDdYGANxY

Venox'a: 

Z tego co wiem to Ventris mial odbezpieczonego a Venox zabezpieczonego. Użytkownik @oooooo   powinien miec tego clienta ;p

@Edit

Ma ktoś moze mysql do tych plików całe ?

już ogarnąłem , jeżeli ktoś ma problem z rozpakowaniem PW.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Pliki takie se ale lajka zostawie ^^ może coś ciekawego wyciągne xD

jestem ciekawy co ty chcesz wyciągać z tych pików, moby? nawet nie próbuj, większość nie działa na AMD, chyba że umiesz naprawić, w co wątpie patrząc na sygnature.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

jestem ciekawy co ty chcesz wyciągać z tych pików, moby? nawet nie próbuj, większość nie działa na AMD, chyba że umiesz naprawić, w co wątpie patrząc na sygnature.

Masz racje, ale @2up mowil o sf, a nie o cliencie :p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pliki jak pliki :) Lepiej samemu od czystych zrobić, wiesz co gdzie masz itp.

Dużo bugów ?

dużo.

Dzięki za pliki. jaki game ? jakies bugi

2089 chyba

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...