Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Bronze 5

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ja, prawdziwy Catking na nordyckim. Gz. Zazdroszczę bo ja od dawna nie potrafię wygrać z np. 4/5, 2/5 i tak dalej. :(

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

niedługo spotkamy się w soloq and im gonna rek you fkn n00b

jak narazie bronz 4 szybko lece w gure dzisiaj bronz 5 jeszcze był a ty nobie co dzisiaj 5 pkt wbiłeś haha

szukam timu ktury wybije mnie z bronzu żebym miał ramke

#swege

Opublikowano

Jak się gra sivir w early i jakie itemy składać?

Opublikowano

Jak się gra sivir w early i jakie itemy składać?

Sivir słaba w early, musisz farmić jakoś do 5 lv i dopiero wtedy możesz zacząć harrasować z q. Wcześniej nie ma sensu, bo nie masz po prostu dmg i wymiany są nie opłacalne w 90%. Zazwyczaj rushuje bt (w niektórych przypadkach ie, ale to rzadko), potem lw, pd (czasem warto lepiej złożyć pd przed lw), potem itemy sytuacyjne.

Opublikowano

Sivir słaba w early, musisz farmić jakoś do 5 lv i dopiero wtedy możesz zacząć harrasować z q. Wcześniej nie ma sensu, bo nie masz po prostu dmg i wymiany są nie opłacalne w 90%. Zazwyczaj rushuje bt (w niektórych przypadkach ie, ale to rzadko), potem lw, pd (czasem warto lepiej złożyć pd przed lw), potem itemy sytuacyjne.

Jak w TF'się pozycjonować i czy sivir ogólnie ma jakiś dmg z aa?

Opublikowano

Jak w TF'się pozycjonować i czy sivir ogólnie ma jakiś dmg z aa?

Jakoś od 10-13 minuty możesz się już na spokojnie solować, więc dmg ma spory. Nie masz się o co martwić. Jeśli chodzi o pozycjonowanie to raczej jak każdy adc ;p

Opublikowano

Jakoś od 10-13 minuty możesz się już na spokojnie solować, więc dmg ma spory. Nie masz się o co martwić. Jeśli chodzi o pozycjonowanie to raczej jak każdy adc ;p

Niezbyt bo sivir ma komplenie inny styl gry, chodzi o bummerang i jej ten attack co się odbija i nie dealuje naprawde dmg.

Opublikowano

Niezbyt bo sivir ma komplenie inny styl gry, chodzi o bummerang i jej ten attack co się odbija i nie dealuje naprawde dmg.

Sivir ma duzy dmg nie wiem o co ci chodzi.

Jej W na ten moment jest mega OP bo działa 3 razy (?) a nie 1 jak to było przed re-workiem.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...