Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] screenshot ?

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, jak robić w lolu screenshoty ? I drugie pytanie : czy za wyzwiska można dostać perma ?

Opublikowano

1. PrtSc na klawie, później do Painta np. lub pobierz jakiś program do robienia ssów np. screenshu

2. Tak można dostać perma, ale najpierw 1 dzień, 3dni, tydzień itd.

Opublikowano

1.Polecam Ci ściągnąć program screenshoter,ustawić screen całego ekrany np. na F5,czy tam F2 i wtedy będzie najłatwiej.

2.Co do banów to oczywiście że można dostać,zależy czy Cie dana osoba zgłosi i czy wyzwiska się powtarzają co każdy mecz,działa to podobnie jak leave buster(dzień,3,7,2 tyg. itp.).

Opublikowano

Screenshooty można robić za pomocą przycisku F12. Twój screen zapisuje się wtedy w folderze z grą w "Screenshoots"

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

1. PrtSc na klawie, później do Painta np. lub pobierz jakiś program do robienia ssów np. screenshu

2. Tak można dostać perma, ale najpierw 1 dzień, 3dni, tydzień itd.

PrtSc bodajże nie działa, bo wtedy w grze czarny ekran wychodzi :D Jak się do painta wklei.

Przycisk F12.

279981407253602336505.png
Pasjonat
Opublikowano

@sam jesteś czarny ekran mozna printem i mozna f12

w grze można i tym i tym, ale jak chcesz zrobić screena podczas ładowania postaci to działają tylko zewnętrzne programy np: fraps. No chyba że grasz na windowed-mode to wtedy wszystko działa.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...