Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Turniej Smite 1on1 - w puli 1200 SMITE Gems

kubra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,
Chciałbym zaprosić wszystkich was na Turniej Smite 1vs1.
Zapisy (link) będą trwać do 01.12.2013 do godziny 16:00, jednak liczba miejsc jest ograniczona - więc warto się śpieszyć :).
Turniej rozpoczyna się tego samego dnia, czyli 01.12.2013 o godzinie 17:00. Jednak trzeba będzie potwierdzić swój udział kilkanaście minut wcześniej.
Nagrody
- 800 SMITE Gems - dla pierwszego miejsca,
- 400 SMITE Gems - dla drugiego miejsca,
- 200 SMITE Gems - dla trzeciego miejsca.
2ujqagk.jpg
Linki :
Pozdrawiam i zapraszam do udziału :)
P.S
Przewidujemy cotygodniowe turnieje wraz z lepszymi nagrodami, także zapraszam na odwiedzanie sekcji Smite.
Jeśli macie jakieś pytania to piszcie tutaj w temacie, chętnie na nie odpowiem.

Opublikowano

Tak jest, masz rację. Blind Pick równa się z normalnym wybieraniem, czyli nie będzie żadnych banów.
Zostały ostatnie 3 miejsca, tak więc niezdecydowanym polecam nie tracić czasu.

Przed turniejem (15-30 minut przed rozpoczęciem) będzie trzeba potwierdzić swój udział w turnieju w systemie CheckIn.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przed turniejem (15-30 minut przed rozpoczęciem) będzie trzeba potwierdzić swój udział w turnieju w systemie CheckIn.

Jak mam to zrobić?

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Wystarczy wejść na stronę turnieju kilkanaście minut przed rozpoczęciem turnieju, a tam wyświetli się specjalne okno.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nagrody wpłyną bezpośrednio na konto gracza, które podał na ESL'u. Myślę, że jest to lepszy sposób, gdyż nie pojawią się problemy związane z użyciem kodu.

Opublikowano

Jeśli mój login to; iseedeadhatersqq to mam go podać czy w Value ma być mój nick?

sorry że zadaje może i banalne pytanie ale mam kaca jak skurwysyn

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Oczywiście, że Twój nick na którym grasz.

Drzewko nie jest uzupełnione, bo najpierw należy potwierdzić swój udział w turnieju w systemie checkIn do godziny 16:40.

Pozdrawiam.

P.S

@Papa Smurf

Jak źle coś wpisałeś to napisz do mnie na pw.

Opublikowano

Wszystkich graczy biorących udział w turnieju prosiłbym o ponowne potwierdzenie swojej obecności w systemie CheckIn. Przepraszam za utrudnienia.

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to szkoda. Zapisały się 34 osoby, a udział potwierdziło tylko 14.

Przepraszam za to zamieszanie z potwierdzaniem swojej obecności, więcej się to już nie powtórzy. Pewnie dlatego też jest tak niska frekwencja.

Opublikowano

Gratuluję zwycięzcom i dziękuje wszystkim za udział.

Zapraszam już na następny turniej, który na pewno odbędzie się dużo dużo sprawniej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

bo sobie wziął cwaniaczek hebo, a ja jako chang'e uja mogłam, smuteczek

ale no nic, gz dla nas :D

Gdybyś złożyła szybciej soul reavera oraz focused voida to myślę, że ta gra była by twoja, jak to mówią po fakcie każdy jest mądry

gratulacje.

Ps. kto to sabertoothpl, ktos z forum?

I ty się pytasz kto to sabertoothpl?! Jest to gracz klasy światowej, jedyny swoim rodzaju, zwycięzca prawie każdego turnieju Smite, potrafi sam zniszczyć cały enemy team praktycznie każdą postacią.

Tak na serio zwykły gracz, był w klanie mpc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...