Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z uruchomieniem Mu online

Amstafff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam problem z uruchomieniem jednego z prywatnych serwerów mu online. Wyskakują mi znaki załączone w screenie , gdy klikam "ok" nic się nie dzieje. Proszę o pomoc :)

post-1055313-0-95669300-1385648281_thumb.jpg

Opublikowano

Właśnie wcześniej próbowałem odpalić przez main.exe , ale zapomniałem o tym napisać, spieszyłem się. Wyskakuje inny błąd

Dodam jeszcze, że inny serwer działa bezproblemowo. Daawno grałem na tym który teraz pobrałem i dlatego chcę znowu sobie na nim pograć :D

post-1055313-0-61698600-1385654704_thumb.jpg

Opublikowano

Z tego co widzę masz Open Mu, czy wykryło Ci wirusa?

Jeżeli tak i usunąłeś jakiś plik, możesz mieć problem z odpaleniem go, z tego co pamiętam OpenMu miało wirusa, który po wykryciu przez antywira usuwał jeden plik.

Zobacz czy nie usnęło Ci przez ponowne wypakowanie.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Właśnie muszę "przedłużyć" sobie antywirusa czy coś bo wyskakuje od kilku dni, że już nie działa bo był na 365 dni czy ileś tam..pobrałem jakiegoś patcha do tego mu, ale nie pomaga- nadal ten sam błąd.

Nie usuwałem z tego co pamiętam żadnego pliku, spróbuję może pobrać wersję bez dźwięku, choć na 99 % to nic nie zmieni , bo to jedynie wersja bez dźwięku, albo usunę to co mam teraz i od nowa wypakuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...