Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.8 ?

XrpgTheG4me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Jak niektórzy wiedzą chodzą plotki, że w minecraft 1.8 mają dodać "w cholerę" nowych biomów oraz SAMOLOTY!!! Ja myślę, że minecraft 1.8 zapowiada się ciekawie, a wy?

P.S

Minecraft 1.8 to tylko PLOTKI!

Opublikowano

yyy w ogóle pierwsze słyszę o 1.8 :D Ale biomy mi się podobają. Będzie fajna zabawa z OtherDrops i ustawianiem biomów gdzie co można kopać.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nic takiego jeszcze nie słyszałem...

Samoloty... Znów "technika" w MC idzie do przodu... xD

Jak na razie biomy dobrze się zapowiadają, więc czekam na efekt końcowy :P

Opublikowano

heh, a tu was może coś z tego zaciekawi!

* Przejmij Flagę

* Kwiaty odrastające po deszczu

* Wagoniki jako łodzie na lawie

* Sneak Peek

* Więcej mikstur

* Podniebny Wymiar

* Portale na serwerach

Jak by ktoś nie wierzył to tutaj link:

http://minecraft-pl.gamepedia.com/Przysz%C5%82e_aktualizacje

Opublikowano

Na pewno nie dodadzą samolotów, pierw musieliby dodać samochody, wątpię że dodadzą choć jedną rzecz z tych wszystkich wypisanych,

.

.

.

.

.

.

PRO JOKE BRO.

Opublikowano

Nie wierzę by dodali samoloty, mi do normalnego minecrafta nie pasują (choć to ciekawa rzecz na modach). Myślę, że mogą miksturki nowe dodać. Chciałbym też żeby było więcej struktur (bo same piramidy i wioski to za mało).

Opublikowano

Że what? Nowe enchanty i 2600 potek? Z minecrafta się robi rpg pełną gębą powoli :/

Opublikowano

Minecraft RPG? Jak by dodali questy typu idź do gównianego biomu i zabij szakala i dubbing. Ale całkiem możliwe... :)

Opublikowano

Powiem tyle. Będzie zajebiście jeśli dodadzą nowe biomy, ponieważ będzie możliwość budowania fajnych spawnów pod te biomy.

Minecraft i samoloty?! To są chyba jakieś jaja. Jak ktoś chce samoloty to niech sobie pogra w simsy. Wtedy będzie już z tego syf a nie minecraft.

Opublikowano

Nie wierzę by dodali samoloty, mi do normalnego minecrafta nie pasują (choć to ciekawa rzecz na modach). Myślę, że mogą miksturki nowe dodać. Chciałbym też żeby było więcej struktur (bo same piramidy i wioski to za mało).

To uwierz :)

Opublikowano

To uwierz :)

No sory minecraft jest już bliższy rpg (nawet jest w dziale mmorpg), a samoloty to byłby głupi pomysł, bo wg mc wtedy nie było by takie jak teraz - możesz np. stworzyć różne serwery z różnymi modami, a takie samoloty ograniczają możliwości. Chcesz mieć serwer z samolotami ? Zainstaluj sobie flan's mod, a nie zmuszaj innych do robienia takich samych gier multiplayer.

Moc minecrafta polega na tym, że możesz na nim robić wszystko co zechcesz. Daje wolność wyboru, jak chyba żadna inna gra.

Opublikowano

Powiem tyle. Będzie zajebiście jeśli dodadzą nowe biomy, ponieważ będzie możliwość budowania fajnych spawnów pod te biomy.

Minecraft i samoloty?! To są chyba jakieś jaja. Jak ktoś chce samoloty to niech sobie pogra w simsy. Wtedy będzie już z tego syf a nie minecraft.

Prawda wolałbym powrócić do bety czystego survivalu... Minecraft to teraz same Mini-Game i parkoury a nie świat nieograniczonych możliwości :/

P.S Z minecrafta robią paczkę modów...

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się. Potraficie tylko narzekać. Ktoś chce wprowadzić coś nowego, fajnego, trochę odświeżyć tą grę i jakoś wszyscy się z tego cieszą. Polaczki tylko zawsze marudzą. Jak by gry nie aktualizowali to na sto procent zacząłby się hejt, a jak aktualizują to też źle.

Prawda wolałbym powrócić do bety czystego survivalu... Minecraft to teraz same Mini-Game i parkoury a nie świat nieograniczonych możliwości :/

P.S Z minecrafta robią paczkę modów...

To zapraszam do alphy, mogę zagwarantować, że nie pograsz nawet kilku dni bo ci się to znudzi.

Co do tematu, to ja też mogę sobie napisać, że w następnym apdejcie dodadzą broń palną i świnie ze skrzydłami. Uwierzylibyście w to? Dopóki nie otrzymamy źródła, mam całkowite prawo uznać to za bullshit.

Opublikowano

E ty świnie ze skrzydłami to nie taki głupi pomysł - wyobraź sobie stiva na latającej świni

A tak pozatym to w minecrafcie przez najblizsze pare lat samolotów na pewo nie będzie

A w 1.8 bd można używac dwuch łapek a nie tylko jednej i trzymać np. dwa kilofy :)

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

O i to było by dobre ! Jak w mine & blade battlegear 2 (nie zdziwiłbym bym się, gdyby się dogadali z autorem tego modu, jak z sharksem w horse update).

Opublikowano

hahaha chyba nie wyjdzie 1,8 bo nawet 1.7.2 craftbukkit nie wyszedł a wy juz mówicie o 1.8 pozdro

//Plotki to plotki

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Najlepiej jakby dodali nowe struktury, ale trudniejsze, niż wejście do świątyni i otworzenie skrzynki, albo przekopanie kilku sandstonów.. Oraz przydałoby się kilka nowych rud :)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...