Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie widać żadnych klocków

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

mam launchera team extreme od kąd gram na wersji 1,7,2 mam błedy raz znika 1klocke raz wszystkie grąc nie umiem na innych launcherach tez tak mam. sterowniki do kart graf najnowsze mam. czy to bug od mojangu? prosze o szybka odpowiedz i poda ktos ustawienia graficzne default?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

testowałem 2launchery by zyczu i teamextreme

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

tak pliki przy odpalaniu innych launcherów usuwałem

Opublikowano

tak pliki przy odpalaniu innych launcherów usuwałem

Najlepiej usuń cały folder .minecraft (zapisz potrzebne tobie rzeczy). I włącz launcher wciśnij graj niech się wszystko pobierze. Jeśli będzie ten sam bug to ja już nie wiem. :)

Opublikowano

Sprawdź czy masz wszystko w texturkach . Używasz standardowych textur czy pobrane ? Może ci coś się tam popsuło ? Ściągnij jakieś i sprawdź czy też ten błąd będzie się pojawiał .

?????

Opublikowano

Ja tak miałem jak próbowałem grać na kompie z napuchniętymi wszystkimi kondensatorami. Może tak być, ale nie musi. Jak masz kompa nowego, bądź w dobrym stanie, to nie mam pojęcia o co chodzi.

Opublikowano

dowiedziałem się że podczas gry gdy mam włączoną konsole wyskakuja dziwne błędy:

Unable to play unknown soundEvent: minecraft:gui.button.press
Unable to play unknown soundEvent: minecraft:liquid.lava
i tak co chwile aż obiekty nie znikną zmiany w ustawieniach , zmiana launchera , reinstalacja nic nie pomaga
kompa mam dobrego i net też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...