Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja kolezanka z klasy

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie poruchasz

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Cześć, 5 klasa podstawówki to nie czas na związki. Na razie skup się na nauce.

pozdrawiam,

prof. Jan Miodek

Excorus!

Opublikowano

Normalnie jest taka jedna osoba która mi sie nawet podoba dziś na angielskim coś tam gadaliśmy ona siedzi z kolezanka i jej kolezanka powiedziala ze dziś nas dyrektorka szukała bo polowie szkoly gacie sciagalismy staja na przerwach i bach gacie w dol no i tak cos tam gadala i cos wyskoczylem do tej co mi sie podoba ze czy jej tez sciagnać :D ona powiedziala tak sie usmiechnela i sie i odwrocila potem tak dla jaj zlapalem ja za tylek ona jest ladna i jak ktas ja zlapie to kazdego bije po prostu kazdemu sie podoba ale mnie nawet nie dotknela sie odwrocila i usmiechnela ale potem jak wyszla z klasy kopnela mnie o.O a potem jak stalismy przy szawkach wyciagnela do mnie ramiona na przytylenie <3 ale potem szybko je schowala jak zobaczyla kogos na korytarzu nie wiem co mam zrobic i co myslec

Spytam w prost. Która klasa ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Z litości dała ci dotknąć dupy, bo wie ze taki ogr jak ty nigdy nie zazna takiego czegoś jak seks z kobietą.

Pewnie na sam dotyk dostałeś orgazmu i czepałeś na przerwie w toalecie ;p

Albo wzięła cię za geja z powodu tej akcji ze ściąganiem wszystkim gci i poczuła się bezpieczna uznając macanie tyłka za coś w twoim przypadku bezpiecznego.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

O kurde, ale nas strollowałeś. Czujemy się tak nabrani na twój żart że szok.

Powiedz jak to robisz? Każdy z obecnych tutaj ludzi jest tego ciekawy!

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...