Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation Plus

Seba0855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące PS Plus..

A właściwie:

- Czyżby to było Xbox Live Gold w wersji PlayStation?

- Czy to będzie (lub jest) tylko w PS4 czy mieliśmy okazje się z tym spotkać w PS3?

- Jeżeli wprowadzą, to rzeczywiście to będzie coś takiego jak w przypadku Xbox Live Gold? Czyli, że jak nie wykupimy subskrybcji "Gold" (w tym przypadku Plus) to konsola nam służy tylko do grania w single player bądź (tak jak w PS4) dostęp do play room?

- Czy jeżeli jest to w PS4 a nie ma w PS3 to opłacałoby się zdecydować na PS3? (pytanie nie ważne, gdy się dowiem jak jest z 2 pytaniem)

- Jesteś za czy przeciw takiemu czemuś jak PS Plus ? (pytanie dodatkowe)

Proszę o odpowiedź :) Bardzo potrzebuję tych informacji (nie wiem jaki prezent sobie kupić na urodziny ^^)

9La1rOf.gif

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące PS Plus..

A właściwie:

- Czyżby to było Xbox Live Gold w wersji PlayStation? Dla PS3 oraz Vita nie, dla PS4 tak.

- Czy to będzie (lub jest) tylko w PS4 czy mieliśmy okazje się z tym spotkać w PS3? Jest w PS3 oraz PS Vita, co miesiąc otrzymujesz 2-3 na PS3 oraz 2 gry na PS Vita za 195zł rocznie. Aby grać po sieci nie musisz mieć Plusa w PS3/PS Vita.

- Jeżeli wprowadzą, to rzeczywiście to będzie coś takiego jak w przypadku Xbox Live Gold? Czyli, że jak nie wykupimy subskrybcji "Gold" (w tym przypadku Plus) to konsola nam służy tylko do grania w single player bądź (tak jak w PS4) dostęp do play room? Tak, Plus nie będzie wymagany tylko w przypadku gier Free2Play jeśli chodzi o grę online.

- Czy jeżeli jest to w PS4 a nie ma w PS3 to opłacałoby się zdecydować na PS3? (pytanie nie ważne, gdy się dowiem jak jest z 2 pytaniem)

- Jesteś za czy przeciw takiemu czemuś jak PS Plus ? (pytanie dodatkowe) Jestem za, sam wykupuję co rok Plusa, za 195zł prócz gier dostajesz jeszcze wcześniejszy dostęp do beta testów gier, zniżki na gry oraz dodatki, darmowe awatary, możliwość przetestowania gier przez 60min oraz możliwość zapisania save'ów w chmurze.

Proszę o odpowiedź :) Bardzo potrzebuję tych informacji (nie wiem jaki prezent sobie kupić na urodziny ^^)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź. Zdecyduję się jednak na kupno PS4, bo co mi tam to 195 zł rocznie skoro tyle plusów dostaję. ;)

Dzięki tobie już wiem jaki prezent na urodziny kupie sobie na 100%!

Pozdrawiam i proszę o zamknięcie tematu. :)

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...