Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt na reconnect 'Xenobot'

qizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!!!!!! PILNE !!!!!!!!

Potrzebuje skryptu na reconnect do bota Xeno. Ponieważ codziennie o godz. 9 mam praktyki do godziny 14/15, a chciałbym stawiać bota na skila dzięki temu przynajmniej nie strace na czasie. A o godz. 10 jest save servera!

Naprawde bardzo mi na tym skrypcie zależy!

Pozdrawiam!

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

Poczytałem trochę na ten temat i natrafiłem na stwierdzenie :

"There is no "Reconnect" function in XenoBot, although this can be achieved with external macros. This has been asked 1000 times before. You should search before posting."

Taki program został zamieszczony na oficjalnym forum xenobota. Nie sprawdzałem go, bo jest za późno, ale łap linka:

http://forums.xenobot.net/showthread.php?1920-Program-Reconnect-after-logged-out&highlight=reconnect

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Poczytałem trochę na ten temat i natrafiłem na stwierdzenie :

"There is no "Reconnect" function in XenoBot, although this can be achieved with external macros. This has been asked 1000 times before. You should search before posting."

Taki program został zamieszczony na oficjalnym forum xenobota. Nie sprawdzałem go, bo jest za późno, ale łap linka:

http://forums.xenobot.net/showthread.php?1920-Program-Reconnect-after-logged-out&highlight=reconnect

Na pewno sprawdze, dzieki

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...