Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] LandoraMT2 - OldSchool Medium

pietrastsw1906

Landora MT2  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak
      74
    • Nie
      16
  2. 2. Dodajemy zmianki do handlarzy, czy do dropu ?

• Handlarz
      77
    • Drop
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachęcająca prezentacja =)

Powodzenia życzę :>

Dziękujemy czekamy na pytania.

Już jutro małe aktualizacje prezentacji małe nowości z serwera, które zostały dodane w życie landory.

Jutro będzie dostępny Officjalny client serwera + Reklama u YouTuberów także bądźcie z nami do końca, i myślimy że trochę osób przy będzie na serwer w sobotę. :)

Opublikowano

Do TEAMU wróciłeś z litości i nie jest on twój, odszedłeś bo sobie olałeś sprawe dziękuj technikomi, że cie przyjął po tym co odjebałeś :-)

@Harry

Jaka grafika skoro prezentacje całą ja wykonałem, hmm?

Całą ?

wasza ...

2h0a2x.jpg

Grayst aka almantia

g7upuf.jpg

:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie polecam,znam tego administratora.Serwer dla kasy wszystko jest z w IS,i navii eq...Nie polecam upadnie po 3 dniach jak jego poprzedni serwer !!!!!

HAH,oskarżaliście Sishe że to on się wam włamał do bazy a znowu macie u niego TS?

KOLEJNY NIE WYPAŁ,SERWER BĘDZIE POD IS Z NAVII EQ

Opublikowano

kd skad i max + ile ?

zmianku u handlary, sztylety ostatnie sa beznadziejne...

co z magicznym metalem ?

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Nie polecam,znam tego administratora.Serwer dla kasy wszystko jest z w IS,i navii eq...Nie polecam upadnie po 3 dniach jak jego poprzedni serwer !!!!!

HAH,oskarżaliście Sishe że to on się wam włamał do bazy a znowu macie u niego TS?

Znasz mnie hmm.. pewnie od ludzi którzy nawet zemna nie gadali . Mylisz osoby . Nigdy nie miałem kontaktu z Shisha

Motocyklis@ jest tylko testowym GM, zobaczymy jak się sprawdzi . Mój nick Mediness . Itemshopu nie widziales to skad wiesz co w nim jest ? Dostep do bazy mam tylko ja, więc ogar, a niewypał to masz na drugie .

Małe sprostowanie ...

Harry, ta grafika która jest rzekomo kradziona .. jak nie masz do czego się przyczepić to już tlumacze :

Wpisz sobie w google zielarstwo i zobacz, że jest tam takowe zdjęcie .

kd skad i max + ile ?

zmianku u handlary, sztylety ostatnie sa beznadziejne...

co z magicznym metalem ?

Magiczny metal dropi z bossów i metinów .

Dla moda :

Przepraszam za brak generatora, dodam go teraz gdyz wczesniej nie wchodzilem w prezke .

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Sorry koleszko po pierwsze Diary nie był mój, stoi nadal ma go drugi technik ja tylko pomagałem i odszedłem, po 2 Shisha nie miał jak włamać się do navi gdyż miał tylko Gm także proszę cię, nie wiesz co było także się nie udzielaj zobaczymy czy serwer po stoi 3 dni, wejdziesz w Sobotę na IS i zobaczysz czy to serwer pod IS. Tak napewno tutaj zobaczysz Eq z navi zapraszam cię w sobotę.

Zapraszamy na naszego TeamSpeaka: ts3-landora.pl:80

Opublikowano

Dokładnie jutro pojawi się prezentacja cała aktualizowana, na Publikacjach serwer planowo startuję w sobotę o godzinie 19:00 Client wraz z stroną pojawi się jutro/pojutrze, Zapraszamy również was na naszego TeamSpeaka: ts3-landora.pl:80 .

Opublikowano

Jutro pojawi się Konkurs na FanPage do wygrania Smy + Jutro zostanie prezentacja wstawiona na Publikację z paroma zmianami + nowościami na serwerze. :)

Opublikowano

Ta zobaczymy:) jak Grimmed jest w team to serwer za długo nie pociągnie+na start pewnie będzie 200-300 osób A z tym konkursem tak samo było na poprzednim serwerze gdzie był grimmed i chyba do tej pory nie został rozwiązany.więc nie polecam wam wchodzić tylko zmarunjecie czas

Shisa+jaram i reszta jego kolegów,Jaram znowu dostanie moda forum po znajomości ???^^

Opublikowano

Kolejny syf,Grimmed znowu hajs się nie zgadza?:) Serwer nie wytrzyma 4 dni:)

"...W domach,samochodach słychać RAP tu na blokach Jak pieniądz to na towar,nie pali to na browar..."

Opublikowano

troche tytuł (oldschool) nie pokrywa się z opisem...Bo gdzie oldschool i zielarstwo, gdzie oldschool i pety, gdzie oldschool i pełno mapek, gdzie oldschool i sto ulepszaczy..

Opublikowano

Kolejny syf,Grimmed znowu hajs się nie zgadza? :) Serwer nie wytrzyma 4 dni:)

Jesli chcesz, mozemy wejsc na tsa i przekonasz sie czy jestem "Grimmed" .. bo nie znam nawet takiego nicku .

troche tytuł (oldschool) nie pokrywa się z opisem...Bo gdzie oldschool i zielarstwo, gdzie oldschool i pety, gdzie oldschool i pełno mapek, gdzie oldschool i sto ulepszaczy..

czyz nie byłaby nudna rozgrywka bez tych rzeczy ?

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Proszę o usunięcie mojej grafiki z prezentacji, ponieważ nie wyraziłem zgody na jej powielanie, w przeciwnym wypadku leci report, co za tym idzie, zapowiedz znika z forum. Chodzi o tą grafikę:

68347518.png

Opublikowano

Proszę o usunięcie mojej grafiki z prezentacji, ponieważ nie wyraziłem zgody na jej powielanie, w przeciwnym wypadku leci report, co za tym idzie, zapowiedz znika z forum. Chodzi o tą grafikę:

68347518.png

Nie mam nic wspolnego z serwerem ale

przecież to jest grafika z clienta ;/

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...