Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| HC.Craft-Page.PL || - [Autorskie wtyczki] - [Ts3] - [WWW] - [Hardcore] - [YT] [Brak Lagów]

xCrysiSx

Hardcore [HC.Craft-Page.PL]  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasza na naszym serverze ?

• Tak [100%]
      39
    • Mo?e [50%]
      16
    • Nie [0%]
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się świetnie oby tylko lagów nie było na początku edycji

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hmmm nawet ok ale tu nie ma nic nowego wszystko to jest dostępne na innych serwerach

@up ty tworzysz z nimi serwer? bo mówisz że lagów nie ma a wcześniej pisałeś że chętnie zagrasz :\

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

>< Jeżeli mówisz że wszystko jest dostępne to chyba nie widziałeś ich serwera i nie wszystko jest pokazane na prezentacji,wiem bo byłem na ich serwie przed premierowo i testowali tam wydajność serwera oraz gadałem z nimi na ts3 który jest w prezentacji :) ><

Opublikowano

@2up ja nie wiem co jest na ich serwerze mi chodzi o ich prezkę :P widzę że testowałeś widzę twój nick DarkIwanek

@up na tym też będą diaxowi :P jeżeli o to chodzi

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up ale ja nic nie mówię że mi się nie podoba :P mówię że jest ok ale mogło by być więcej pomysłów własnych gildie są już prawie wszędzie ranking też te tnt jest nie złe,ale ta różdżka teleportująca na spawn :\ według mnie słabe ja wolę iść z kolegami na spawn bo wtedy jest lepiej a pewnie będzie tyle którzy sobie to zcraftują i będą uciekać i bum teleport na spawn i już go nie zabijesz(oczywiście jeżeli w ogóle go nie trafisz), ten system wchodzenia na serwer nie wiem po co to i nawet nie pisze jak to działa i coś podobnego jest już na skkfie :PPS ramu to troche bierze

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

warrock hack powiem ci że nowości jest dużo i gildie są podobne do skkf'a bo nie można się tepać na /g dom tylko jest informacja na jakich kordach jest gildia.Też byłem przed premierowo, powiem ci że ja tylko czekam jak ten serwer wystartuje i moja ekipa :)

Opublikowano

ProCrafters ma mase bugów. Gildie niedopracowane. Tp na spawn łatwo zbugować i możesz jednego zegarka cały czas używać. Też się z ekipą przenoszę tutaj. Ktoś chętny,żeby dołączyć?;D

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Macie jakieś dodatkowe pomysły co do servera ? Jeżeli tak to pisać a w między czasie zapraszamy na naszego teamspeaka: ts.craft-page.pl

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Dodaj:

- Jeśli TnT walnie na cuboid gildii nie można budować na tym terenie przez 3 min od ostatniego wybuchu.

- CobbleX OBOWIĄZKOWO

- TP na spawn za itemki (np. 16 diaxów,czy coś)

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Dodaj:

- Jeśli TnT walnie na cuboid gildii nie można budować na tym terenie przez 3 min od ostatniego wybuchu.

- CobbleX OBOWIĄZKOWO

- TP na spawn za itemki (np. 16 diaxów,czy coś)

Dobry pomysł skorzystamy z 2 lub 1 :3

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

CobbleX fajny był to by pomysł ale to już jest na innym serwerze ;/ Można by było dodać ale np inne funkcje ;3
Ps:Możesz jeszcze dodać żeby był /bruk włącz /bruk wyłącz

Opublikowano

Wymianę na tabliczkach zrób,np. 64cobblex = enderchest,czy coś.;D

Start w jutro o 19:00,czy w sobote o 18:30?

Halloween. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...