Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie mam zadnych kolegow, nigdy nie mialem dziewczyny.. nie wiem co robic

zabka38271

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trudne sprawy, żalenia się czas, proszę nie usuwać mojego tematu bo nie mam gdzie się wypłakać...
przez całe życie byłem oddalony, miałem paru kumpli
przychodzą studia, ja zostaje w swoim mieście, oni wyruszają w świat
jeden zaczyna być "studenckim śmieszkiem", postuje na fb jakieś g*wno w stylu "student wraca do domuto je jak hulk" "studia, jeść" albo jakieś chujowe nieśmieszno ironiczne obrazki
inny mega imprezure i chleje z ludźmi którymi kiedyś gardziłby jak poj*b*ny
następny z mega "komputerowca" zmienił się w imprezowego króla disco chleje ćpa i r*cha
k*rwa jak mi jest kurewsko smutno, nie mam kurwa żadnego kolegi by sobie pogadać na żywo jak chłop z chłopem o babach, sporcie i innych g*wnach, mam tylko komputer który odpalam i od rana do wieczora
1.onet
2.wp
3.gazeta.pl
4.strony kościelne
5.strony prasy prawicowej
6.strony prasy lewicowej
7.MPCforum.pl
8.reddit
i ch*jowe gierki bo slaby komputer mam
k*rwa dłużej nie ujadę z tym marazmem k*rwa pie*dol*nym

Opublikowano

Zimy biel , zimy biel wszędzie wokół nas . Nie no nie pada śnieg . Jaaa moge się z tobą zakolegować biore 250zł za godzine .

Zajmij się grafiką i coś osiągnij w necie .

?????

Opublikowano

biore 250zł za godzine .

Sprzedałeś się.

@topic

(Temat to pewnie troll, ale mogę się mylić) No to zrób coś ze sobą, a nie piszesz na jakimś chujowym forum o grach. Jak nikt nie chce się z tobą zadawać to na pewno nie bez powodu, sam musisz to sprawdzić. Znajdź sobie jakieś hobby, posłuchaj muzyki i idź do psychologa.

PS: Słaby troll.

Opublikowano

mam kilka rad

kup piesa on ci pomoze

idz na baby

na dyskoteke poznaj kolegów znajomosci odnow z podstawówki

koledzy to nie wszystko oni ci na chleb w zyciu nie dadza odwróca sie od cb mają sie w dupie

poszukaj dziewczyny nie na czacie necie bo tam sa same zjeby naturalne nie badz taki na kompie nie ogladaj wiadomosci na necie na huj ci to ogladaj tylko mpc nie siedz na kompie bo bedziesz no life

Opublikowano

Dwie rady.

1: Nie czytaj WP i Onetu bo ci te strony wodę z mózgu zrobią.

2: Olej system i żyj jak żyjesz. Mam to samo u siebie i zwisa mi to już wszystko. :P Też nie mam dziewczyny i nie płaczę. :D

Opublikowano

Hmm... może zamiast siedzieć na kompie wyjdziesz na jakąś imprezę? Wiesz... przez internet można poznać fajnych ludzi, ale Ty nic nie robisz, aby poszerzyć swoje grono znajomych. Narzekaniem nic nie zdziałasz, przykro mi.

Opublikowano

smuteg rzal i bul normalnie :<
wejdź na samosię, tam na pewno Cie polubią i się z Tobą zakumplują.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

wystawie cie na alegro wiek powiecmy 18 lat nie uzywany (prawda) licytacja od 1zl zobaczymy ile jesteś wart i zdecyduje o twoim losie

Opublikowano

Dopiero na studiach ocknęło Cię, że jesteś samotnym i chciałbyś coś z tym zrobić? Mogłeś do liceum próbować się z kimś zaprzyjaźnić.Nie wiem czy na etapie studiów ludzie tak chętnie zawierają nowe przyjaźnie, ale jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz.Bądź otwarty, na uczelni zagadaj do kogoś, widzę, że interesujesz się polityka, więc możesz się zapisać do jakiejś organizacji politycznej, np. Młodzież Wszechpolska (bodajże do 22 lat), znajdź sobie jakieś hobby, zacznij uprawiać jakiś sport, cokolwiek z sobą robić.

Opublikowano

Troll z karachuja, op to pedał a temat do zamknięcia.

nie kurwa

ale śmiecham z tych tematów xD

lolol

Opublikowano

Lexus pedal :) :P xD ;]

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...