Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dziwne lagi

Gość Steam343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano od jakiegos czasu jak gram w metina wlaczam jest wszystko okej przez jakies 2 minuty potem strasznie zaczyna lagowac, mam karte Radeon HD 6670 2gb, 3 gb ramu, 2,5 ghz, wszystko dzialalo poprawnie jakis tydzien temu, a w battlefielda 3 i w inne gry gram bez problemu i nie ma lagow.. ! prosze o pomoc daje limity przez pare dni !!! i 5 na kanal prosze !

Opublikowano

siemano od jakiegos czasu jak gram w metina wlaczam jest wszystko okej przez jakies 2 minuty potem strasznie zaczyna lagowac, mam karte Radeon HD 6670 2gb, 3 gb ramu, 2,5 ghz, wszystko dzialalo poprawnie jakis tydzien temu, a w battlefielda 3 i w inne gry gram bez problemu i nie ma lagow.. ! prosze o pomoc daje limity przez pare dni !!! i 5 na kanal prosze !

Może w między czasie instalowałeś inne programy które obiciążyły dysk twardy ? Zrób skanowanie dysku antywirem i wyczyść rejestr systemu ccleanerem . Ew. wyłącz programy typu skype , przeglądarka ,gg podczasz grania .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

GG WP lagi = komputer ? spece po prostu kurwa spece.

Podaj jaki masz internet ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

W menedzerze zadan mam: Procesy: 65, Procesor CPU: 1/2/3/4%, Pamieć Fizyczna: 45%

nie mam wlaczonego procesu stij.exe

Internet mam 20mb/s

Opublikowano

jeszcze dodam ze jak klikne na pulpit to jest wszystko dobrze z nowu przez jakies 2 minuty i dalej to samo

Opublikowano

Moim zdaniem są to zwykłe spadki klatek, a nie lagi. ściągnij np. Fraps'a, zainstaluj, włącz i w lewym górnym rogu masz ilość fps'ów. Sprawdź czy ta wartość zmniejsza się przy tych "lagach", jak to określiłeś.

Opublikowano

nie mam wirusow skanowalem juz

sprawdzilem i mam maly spadek fps na frapsie ale jak to naprawic tak jak bylo?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

odświeże.

mam jakis wirus WinFLdrv.sys i nie moge z tym nic zrobic ani usunac ani dodac do kwarantanny i ani naprawić, czytalem ze on podobno obciąża procesor co mam zrobic?

Opublikowano

Wiesz gdzie jest podczepiony ?

Może jeśli masz czas i chęci to format ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

dobra naprawilem wystarczylo zwarunkowac funkcje optymalne komputera i wywołać skale procesów drvv.sys i zdezentrynować akcje Win32

Opublikowano

Jeśli już wszystko wyjaśnione zamykam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...