Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pomocnika przy robieniu plików serwerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zacznę od tego że piszę z konta siostry ponieważ nie mam tu konta na forum a mamy wspólne IP więc powstrzymajcie się od hejtów ;].

A więc poszukuję pomocnika lub jeśli to można nazwać to - nauczyciela. Tworzeniem własnego serwera metin2 zająłem się dopiero jakieś parę dni temu i potrafię tylko niewielkie rzeczy przy edycji plików. Tak więc tutaj poszukuje nauczyciela , który zna się na rzeczy i miałby chęć mnie trochę poduczyć . W przyszłości (Po zrobieniu plików itd.) pragnę stworzyć duży serwer medium/pvp . Projekt nawet już mam więc tylko i wyłącznie robota została ;]

Czego miałby uczyć mnie pomocnik(nauczyciel):

- Dodawania/ edytowania/ tworzenia nowych zbroi/ broni. ( Tak , wiem jest wiele tutoriali na ten temat ale większość albo gotowce albo niezrozumiałe )

- Pisania poprawnych questów ( Tu również jest wiele poradników lecz nie jest wyjaśnione wszystko od podstaw)

- Robienia swojego własnego klienta/launchera.

- Stawiania serwera na VPS/Dedyku (Do tej pory stawiałem na routerze i hamachi).

- Tworzenia dobrych zabezpieczeń serwerowych.

- No i oczywiście wyjaśnienia za co odpowiadają poszczególne pliki np w rootach.

I jeszcze pare rzeczy o których zapomniałem.

No cóż to by było na tyle . Może ktoś sprosta moim wymaganiom i zechciałby poświęcić troche swojego cennego czasu na naukę słabszych. Może nawet po pomyślnej współpracy uda się nam stworzyć wspólny dobry serwer.

Co do wynagrodzenia to nie jestem skory do zapłaty , tak wiem nic na tym świecie nie ma za darmo ale spotkałem wielu ludzi którym nie zależy tylko na pieniądzach może i tu się taka trafi ;] . Ewentualnie mogę zapłacić w sms/ doładowaniach cena do uzgodnienia po kontakcie płatne po nauce.

Kontakt

GaduGadu: 45794294

PW na forum

Serdecznie zapraszam do współpracy.

Bern ;]

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...