Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Manvia.pl

Manvia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HARD WIEC ZEGNAM LUDZIE NIE ROBCIE SERWEROW HARDOW BO MALO OSOB BEDZIECIE MIELI !!! NAJLEPSZY HARD RAVIA.EU ALE NIE LUBIE HARDÓW !!!

Opublikowano

HARD WIEC ZEGNAM LUDZIE NIE ROBCIE SERWEROW HARDOW BO MALO OSOB BEDZIECIE MIELI !!! NAJLEPSZY HARD RAVIA.EU ALE NIE LUBIE HARDÓW !!!

haha ^^

Serv podchodzi pod medium, z itemkami nawet easy, tylko exp hard, wiec nie ma czego porównywac do ravi ; )

1377808813-U903831.png

Opublikowano

ltGGmr5.jpg

O tak, dobra administracja musi być skoro takiego błędu nie potrafi naprawić.

Serwer nie może być dobry, ani robiony od 0 bo jeszcze tydzień temu pisał czy ktoś zrobi z nim:

- grę

Wypytywał o coś o czym nie ma pojęcia, więc pewnie w tym wypadku jest tak samo.

Nie polecam!

??

Powodzenia z serwerem, bedziecie dodawać coś konkretnego do prezentacji? Moze macie na serwerze jakieś questy fabularne?

Opublikowano

Polecam serwer. Wiele ciezkiej pracy wlozyl w niego team !!!. Goraco zapraszam + zagram ;)

Gdzie Ty tu widzisz żeby team ci się przedstawił? Ja kojarzę "ss-y" i prezentacja z serwerem, który niedawno zaliczył kilka nieudanych startów.

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

Gdzie Ty tu widzisz żeby team ci się przedstawił? Ja kojarzę "ss-y" i prezentacja z serwerem, który niedawno zaliczył kilka nieudanych startów.

Masz na myśli pliki, nie serwer proszę cię nie myl tego :)

Chociaż mój serwer teź upadł ze względu na moje błędy których już nie powtórzę :)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Ten serwer to będzie kolejne gówno, postoicie może z jakieś 30min ;]

Z tego co wiem nie Ty o tym decydujesz tylko Ja. A widzę, że oczy szczypią z zazdrości.

Zagram .. Wiem że twoje ostatnie privki były pod IS zonaczymy jak będzie z tym Clienta daj dziś jak dasz radę ;)

Ts też możesz podać :))

Client będzie jutro wraz z AutoPatcherem. To będzie tak, że wrzucimy clienta bez folderu pack. Będzie w tym cliencie autopatcher, który wam po prostu zainstaluje ten folder w mniej więcej 5min. Niezależnie od internetu bo wszystko idzie ze specjalnego servera :]

TS3 Servera : Ts-NoLimit.pl

A z tym, że pod IS to prawda. Każdy server jest pod IS. Tylko tutaj prawie wszystko jest w grze. A IS jest dla leniuszków :D

PRYWATNY SERWER METIN2 WWW.MANVIA.PL

OTWARCIE: 29.11.2013(PIĄTEK, GODZINA:20:00) - JUŻ DZIŚ!

Klient: http://www.multiupload.nl/56RYOIO8H6

Opublikowano

Ostatnie zbroje i przedostatnie bronie to szmelc.

Nie wiem po co Wy je wogóle dodajecie na te serwery.

Poza tym serwer fajny ale dużym minusem są właśnie te zbroje i bronie.

No niestety przed startem ich nie zmienimy już :D

Temat @Close. Główna prezka niedługo będzie.

PRYWATNY SERWER METIN2 WWW.MANVIA.PL

OTWARCIE: 29.11.2013(PIĄTEK, GODZINA:20:00) - JUŻ DZIŚ!

Klient: http://www.multiupload.nl/56RYOIO8H6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...