Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy VPS !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar przedstawić darmowego vps'a.

Dysk - 1GB

Ram - 512mb

Wszystko jest za darmo, ten vps jest przeznaczony raczej dla programistów. Resztę zobaczcie sobie na koding.com, ja mam tam i polecam ;)

Proszę o like ;)

@Łopatologicznie

Na stronie koding.com sie rejestrujac tworzycie wlasnego vps' a. Strona ma tak łatwe Ui, że z reszta sie połapiecie :)

Tedi-ZawszeSpoko.png

Opublikowano

Jakieś dane tego serwera gdzieś są? Chodzi mi ip hasło do ftp itp

Pisz na gg, nie chce spamic w wątku ;)

Można PW o dane logowania, byłbym wdzięczny.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Jakoś nie mam zaufania do tego typu usług, ale można spróbować :)

Wiadomo, że pewnie jest 1000 takich VPS'ów na jednym dedyku ale nie ma co wybrzydzać :D

Aczkolwiek coś pewniejszego można znaleźć np na http://lowendbox.com/, gdzie często są naprawdę dobre oferty :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jakoś nie mam zaufania do tego typu usług, ale można spróbować :)

Wiadomo, że pewnie jest 1000 takich VPS'ów na jednym dedyku ale nie ma co wybrzydzać :D

Aczkolwiek coś pewniejszego można znaleźć np na http://lowendbox.com/, gdzie często są naprawdę dobre oferty :)

Pozdrawiam.

Koding to nie jest coś jak host1forfree czy vps.me. To nie jest strona, gdzie bezkarnie postawisz sobie serwerki jakichś gier. To jest portal zrzeszający wszelkiej maści developerów, dający bogate "forum", gdzie ludzie wymieniają się nowościami i pomagają sobie nawzajem, przy czym dostajesz nie dużo serwer na swój projekt.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Testuje już to od jakiegoś czasu. Powiem wam tyle:

- nie działa hosting, jeżeli class/function w php jest podejrzane(pisałem funkcję obliczania rankingu ELO, po czym wywaliło mi że strona nie jest dostępna. Po zmianie kodu, strona znowu była dostępna).

- brak dostępu do SSH z poziomu PUTTY(newbie). Jeżeli ktoś nie jest na tyle mądry żeby pobrać public keya i wklepać do puTTy, nie zaloguje się do putty.

+ BARDZO, niskie ceny powiększenia dysku(dla mnie niskie xD)

+ dostęp do Terminala(root itd)

- większość portów poblokowana, nie postawisz nawet serwera teamspeak3 (testowane).

To tyle :D Ogólnie dla programistów idealne, dla testerów serwerów gier, nie.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Testuje już to od jakiegoś czasu. Powiem wam tyle:

- nie działa hosting, jeżeli class/function w php jest podejrzane(pisałem funkcję obliczania rankingu ELO, po czym wywaliło mi że strona nie jest dostępna. Po zmianie kodu, strona znowu była dostępna).

- brak dostępu do SSH z poziomu PUTTY(newbie). Jeżeli ktoś nie jest na tyle mądry żeby pobrać public keya i wklepać do puTTy, nie zaloguje się do putty.

+ BARDZO, niskie ceny powiększenia dysku(dla mnie niskie xD)

+ dostęp do Terminala(root itd)

- większość portów poblokowana, nie postawisz nawet serwera teamspeak3 (testowane).

To tyle :D Ogólnie dla programistów idealne, dla testerów serwerów gier, nie.

To nie jest do teamspeak, a przez putty się dostaniesz lajtowo.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...