Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] LEGACY SKINY POWRACAJĄ DO SPRZEDAŻY!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://eune.leagueoflegends.com/node/9020

dy5M1D8.png

Od 29 listopada do 31 grudnia będą dostępne aż 47 legacy skiny. W tabelce po prawej stronie macie datę w jaki dzień dany skin będzie o 50% taniej.

Beznadzieja, teraz każdy ze skinem będzie latać. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jak myslicie ? 3 godziny temu zakupilem jax nemesis , a teraz dowiedzialem sie ze mozna bedzie kupic jaxa rybaka. Czy jest mozliwosc by support zamienil mi te skiny ? lub zwrocil rp bym mogl kupic sobie jaxa rybaka ?

Opublikowano

260 RP za skina jak dobrze się wyczai :D kupię sobie ten do nidalee, bo jest całkiem okey. 260 RP to nie jest majątek i warto raz wydać na grę

Opublikowano

jak myslicie ? 3 godziny temu zakupilem jax nemesis , a teraz dowiedzialem sie ze mozna bedzie kupic jaxa rybaka. Czy jest mozliwosc by support zamienil mi te skiny ? lub zwrocil rp bym mogl kupic sobie jaxa rybaka ?

Jak nigdy nie prosiłeś o zwrot postaci/skina w supportcie to bez problemu. Jeżeli już to zrobiłeś to nie.

Opublikowano

Jest lista ;x?

Dobra chyba czaje ;x

igzr.png

Łapcie.

Opublikowano

To nie jest troszkę fair.. Legacy to legacy kuźwa.

Nie powinni się tego tykać, przynajmniej przez dłuższy okres a nie .. tak samo jak z zeszłorocznymi skórkami na harrowing czy też święta..

Pod tym względem jak nigdy to chyba przyznam że riot chcę troszkę pieniążków na święta do portfela zgarnąć..

Pasjonat
Opublikowano

Ile razy jeszcze to będą dawali do kupna do cholery? Nie można mieć już ani jednej wyjątkowej skórki, kupiłem heimera 3 lata temu i juz 2. raz go wyprzedzają.

.

Opublikowano

Vizier Malzahar, Yellow Jacket Shen, Angler Jax, Safari Caitlyn, Lamparcica Nidalee... Słodki Jezu, to są skiny must have dla mnie!

@top

Myślę, że trochę źle się zachowują wobec starych graczy. Zaczynają lecieć na hajs jak EA (BFH, NFSW i te sprawy)... Dla mnie fajnie, ale co mają powiedzieć ci, którzy kupowali te skórki 2/3 lata temu? Not fair...

Opublikowano

Safari Caitlyn jest moja tralalaa cieszę się niezmiernie.

Danke Riot

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

zielony twitch, o tak kurwa jaram sie w chuj

a ja kurwa mam zielone twitcha

hah

z mysterious gifta

kupie tristane skina i kilka prezentów a reszta zostanie na vipa.. ;)

Opublikowano

Jak nigdy nie prosiłeś o zwrot postaci/skina w supportcie to bez problemu. Jeżeli już to zrobiłeś to nie.

Niestety mylisz się, pisałem niedawno o zwrot do supportu i odpisali mi że nie da rady, miałem żetony, jeżeli je wydał to ma pecha.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

TO MOLTEN RAMMUS JEST LEGACY?

A ja myślałem, że mi wylosowało gówniany skin :O (jest gówniany ale legacy to +10 do niczego).

Jutro okienko to lece po psc.

Łapie nide

fb.com/myrodj

Opublikowano

No chyba nie... W ogóle wtf wyjazd z tym teraz jak gram Angler Jaxem to przynajmniej się trochę wyróżniam to samo eve a teraz co znów nawalone skinów będzie i nie będzie już jakiegoś małego wyróżnienia w ekranie ładowania jak i samej grze really riot? -_- Zepsuli na harrowing ze skinami a teraz na andrzejki czy nie wiem na co tam anyway PO CO jak dla mnie minus dla riotu za to

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...