Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] LEGACY SKINY POWRACAJĄ DO SPRZEDAŻY!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba nie... W ogóle wtf wyjazd z tym teraz jak gram Angler Jaxem to przynajmniej się trochę wyróżniam to samo eve a teraz co znów nawalone skinów będzie i nie będzie już jakiegoś małego wyróżnienia w ekranie ładowania jak i samej grze really riot? -_- Zepsuli na harrowing ze skinami a teraz na andrzejki czy nie wiem na co tam anyway PO CO jak dla mnie minus dla riotu za to

Człowieku po harrowing wiesz ile widziałem Kot Katarina ? Jeden raz więc nie pieprz ze teraz każdy będzie latał z tymi skinami.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Człowieku po harrowing wiesz ile widziałem Kot Katarina ? Jeden raz więc nie pieprz ze teraz każdy będzie latał z tymi skinami.

Nie rozumiesz o co mi chodzi a poza tym może rzadko widzisz katę z tym skinem bo np. ja prawie w ogóle nie widzę katarin?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Chyba sobie kurwa jaja robią, masz kurwa skina i myślisz że jest unikalny a tu chuj, riot sobie chyba jaja robi nie wiem co oni chcą sprzedać tą firme ale kurwa na psy schodzi no kurwa jak tu kupić skina jak zaraz będzie gdzieś, zaraz dadzą pax po 5k rp i już będzie koniec ^^

League Of Legends :)

Opublikowano

Kurwa rly?

MIełem eza z notrigen (cz jakos tak), koszmarneg ochogata dzwoneczek katarine i co? welcome to 0 lans

Bardzo mi przykro. Żartowałem, NIE.

Wyprzedaże są na miejscu bo wy niby piszecie o sprawiedliwości.. a gdzie jest sprawiedliwość, gdy nowy gracz chce kupić Riot Nasusa, a nie może? No właśnie.. nie ma go bo jeszcze wtedy nie grał.

Nikt wam nie kazał kupywać tych "legacy" skinów więc to wasza wina.

Opublikowano

up riot nasus nigdy nie byl na wyp -.-

mozna go zdobyc tylko jak spotkasz na jakims evencie np pga to pracownik riotu moze Ci GO DAC za FREEE

Jesteś w błędzie i po co wprowadzasz innych w błąd?

Riot Nasus był dostępny gdy wprowadzali Riot Gravesa, był on wprowadzony do sprzedaży przez okres bodajże 2 tyg.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Nie ogarniam dlaczego sie tak czepiacie... Wyprzedaż została po prostu powtórzona. Ba sądzę, że najwięcej hałasu robią ci, którzy kupili skiny y na wyprzedaży rok temu.

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

90% płaczących tutaj osób kupiło skina na zeszło rocznej wyprzedaży -.-

hah. ja nie jestem tym płaczkiem, no oprócz jednego skina z mysterious gifta: zielony twitch -_-

mam do tryndy legacy, a tu go niema :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...