Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejście

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem mianowicie kiedy zrobię obejście do metina czyli wpisuje w pliku " start metin2client.bin " i zapisuje go jako " start.bat" To następnie jak nacisne na ten START to pokazuje mi się że mam wybrać program z listy ... Ale jaki ? Kiedyś normalnie mi się odplało .

Daje lajki za pomoc .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Witam.

Mam problem mianowicie kiedy zrobię obejście do metina czyli wpisuje w pliku " start metin2client.bin " i zapisuje go jako " start.bat" To następnie jak nacisne na ten START to pokazuje mi się że mam wybrać program z listy ... Ale jaki ? Kiedyś normalnie mi się odplało .

Daje lajki za pomoc .

Nie ma do tego programu. Poprostu pl jest zabezpieczony przed czymś takim. Działa to od kąd wprowadzili ich tzw. "steama"

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Czyli jak mam teraz odpalić jakiegoś ' hacka ' jak nie moge odpalić przez obejście ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Nie działa ;c Jak nacisne ten plik to pojawia mi się okienko tak jak by miało do gry wchodzić . Czyli to czarne . Nagle pokazuje mi się abym wybrał program z listy aby otworzyć ten plik . Klikam anuluj i w tym czarnym okienku pokazuje mi nacisinij dowolny klawisz i wtedy się wyłącza ;/ Jakieś rady ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Nie działa ;c Jak nacisne ten plik to pojawia mi się okienko tak jak by miało do gry wchodzić . Czyli to czarne . Nagle pokazuje mi się abym wybrał program z listy aby otworzyć ten plik . Klikam anuluj i w tym czarnym okienku pokazuje mi nacisinij dowolny klawisz i wtedy się wyłącza ;/ Jakieś rady ?

Masz system win 7 czy XP?

Opublikowano

Nadal nie ;/

Ten sam błąd ale bez tego żeby wybrać program z listy...

"Nazwa 'metin2client.bin' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne... "

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Napewno posiadasz plik metin2client.bin w folderze? zobacz czy jakis inny plik z rozszerzeniem bin posiadasz w folderze

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Posiadam takie pliki z rozszerzeniem bin.

metin2.bin

gflconfig.bin

metin2client.bin

metin2launch.bin

Pomogłem ?! Daj lajka !

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...