Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Minecraft!

dominko12342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej witajcie mam ostatnio problem z minecraft by zyczu bo jak klikam uruchom gre to pisze mi taki error :

BOO-BOO: java.io.FileNotFoundException: http://ocs-pl.oktawave.com/v1/AUTH_a8c64fbd-ab5f-4a34-9bfc-03a3ed92d920/164/dba3fff242odc77b5047d62237a61d44b8a266ed74bin sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source) pl.zyczu.minecraft.launcher.game.LauncherService.run(LauncherService.java:71) java.lang.Thread.run(Unknown Source)

(Ja już zainstalowałem nową jave i nic ! )

HELP HELP HELP!!!

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej oraz najnowszego net frameworka. Potem odpal minecraft'a launcher'em KeiNett.

WSZYSTKIE STEROWNIKI SA GIT DOSTALEM LAPA 1 MIES TEMU

Opublikowano

Nie znalazło jakiegoś pliku.

Zainstaluj laucher od nowa. Usuń .minecraftzyczu i .minecraft po czym odpal laucher i niech Ci pobierze wszystkie pliki jeszcze raz.

robilem to juz

Opublikowano

Zmień klienta,bo minecraftzyczu nie jest najlepszym,jest dużo problemów bardzo podobnych,przeinstaluj stery do karty graficznej i net fameworka na najnowsze,usuń minecraftzyczu i folder minecraft w %appdata%

Opublikowano

Zmien launcher, bo minecraftzyczu ma duzo negatywnych opinii ;)

Przestań spamować poleceniem kasowania zyczu

Jeden z modów się nie chce pobrać, częsty błąd, jaka wersja i jakie mody?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...