Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobic na plu

Zyrafa2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo postanowilem zagrac znow w metka mam 27 lvl i 22 lvl wbilem w 2 dni na kamermodzie serwer wetar i tu moje pytanie eq mam b. slabe jak szybk zarobic kase na tym serwie nagradzam lajkami

Opublikowano

• Dropienie kawałków klejnotów, innych ulepszaczy.

Dropienie medali.

Bicie metinów.

Zrobienie postaci 10 lvl i na imha.

fazb.jpg

Opublikowano

up a co dropi tam w imha? i oplaca sie grac sura wp bo podobno dobry jest do expa

Bronie na 30lv

Wp według mnie najlepsza postka do expa :)

Tylko wp sobie radzi na genkach w grocie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a skuteczne jest chociaz dropienie na tym imha, metki odpadaja ttlko 25 daje rade ubic 30 juz ciezko a co do KK zostawilem bota i nic nie dropnal przez pare h wiec lipa troche :/

Opublikowano

elo postanowilem zagrac znow w metka mam 27 lvl i 22 lvl wbilem w 2 dni na kamermodzie serwer wetar i tu moje pytanie eq mam b. slabe jak szybk zarobic kase na tym serwie nagradzam lajkami

Na tym lvlu nie pozostaje ci nic innego jak dropienie na metinach w m2 , i chodzenie do łatwego lochu małp ew. dropienie bronii na 30 z bestów w dolinie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wbić do 30 polecam i ładnie można drobić na choćby ezotach(czy to na wyspach czy na środku drobić ks klątw) czy też dzikuskach w m2, również można próbować na lochach małp wpierw na mniejszych spotach a potem nawet i do komnatki ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecil bym Ci zrobic pare kont po 30 lvl poniewaz, ze szkat leca zmianki i dodania ktore mozna sprzedac i kupic eq na 9-15lvl + 9

I tak jak poprzednicy pisali isc na metki w m2 lub isc do imha na bronie 30 lvl

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Polecil bym Ci zrobic pare kont po 30 lvl poniewaz, ze szkat leca zmianki i dodania ktore mozna sprzedac i kupic eq na 9-15lvl + 9

I tak jak poprzednicy pisali isc na metki w m2 lub isc do imha na bronie 30 lvl

zmianki z 20lvla i bodzie z 30levla

Opublikowano

Dość dobrym sposobem będzie bicie bestów w M2, ewentualnie w Dolinie Seungryong. Dropią głównie FMSy, z których jest przyzwoity zarobek jak na ten lv.

Opublikowano

Ja zawsze dropie medale , a potem je sellam szybki zarobek . Ostatnio kupuje sobie 10kk za 1zł na allegro , robie eq , dropie i potem zyskuje 2x tyle .

?????

Opublikowano

Ja polecam wbic 30 lvl i na rybki :) same ryby mozna sellac albo otwierac i malze dropic moze i zajmuje duzo czasu ale dobry zarobek lub tez fb ale nie wiem czy na obecna chwile dziala jakis :")

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Na imha lec dropic ribki.

Medale też drop.

Zmianki ze skrzynek ucznia.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

debile tymi zmiankami nie da się handlować - są do własnego użytku.

możesz kupować bronie 30 lvl i mieszać srednie/umki

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Zrób postać 15 level i idź na Imha. Oddawaj ciągle expa. Tak zarób na początku, później zrób EQ i idż na metki do M2.

xxx

Opublikowano

Jak polecacie mu zarobek na tym serwrze na imha/m2/bestach to ja wam spamerom zycze z calego serca mozgi...

Co do autora tematu to zmien lepiej serwer na negros(kiedys solar) bo tylko tu masz mozesz sie w miare szybko sam wybic, i najlepiej wbic z slabym eq jakis 40lv. zrobic bojowca, wysepic rekawice z red lasu i bic metki (40, 45, 50, 55) z rekawica dropi sporo "syfu" ktory mozesz selnac u handlarza, a ze sa niskie ceny to idzie sporo zarobic

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...