Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięte konto Mojang połączony z Minecraftem... PLEASE HELP!

MrChristianoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Witam itd!!

Gdyż usunąłem konto Mojang, które było zmigrowane, z Minecraft.net, tam zakupiłem premium. Wkur*iłem się na te konto gdyż dużo rzeczy się zmieniło itd. Więc chciałem "odmigrować, unmigrate" te konto, pisało tam że jeśli chcę to zrobić muszę usunąć te konto. Więc usunąłem te konto i nie mogę się przez to zalogować, nadal pisze mi że jest "zmigrowane", napisałem wczoraj do supportu używając trochę google translate :D. Jak na razie nie odzyskałem odpowiedzi, podałem E-Mail kontaktowy. Więc czekam na tą cholerną odpowiedź, nie chce tracić tego konta, wydałem na nie 130 zł, bo + pelerynka OF. Dodam także że mam ID transakcji premium, więc też je podałem. Także więc czekam. Doradźcie mi gdzie mogę też skontaktować się z Mojangiem. ;/

Opublikowano

Kontakt z mojangiem raczej tylko przez support bo jakis for to oni raczej nie czytaja .

Tyaa wiem, napisałem właśnie do supportu wczoraj. ;D Chodziło mi wtedy, że nie tylko przez mojang.com da się z nimi skontaktować, czy twitter czy coś innego. :D

Ehh przecież u nich jest dopiero 7 teraz, 10h przed nimi, u nas jest 17 u nich 7, wysłałem o 22/23 e-mail, widocznie poczekam jescze z jeden dzień ;D!

Opublikowano

Już miałem kilka przygód z nimi i jedyne co mogę ci powiedzieć to bądź cierpliwy :P zwykle czeka się 1-4 dni.

Ja słyszałem że nawet się miesiąc czeka na odpowiedz o.O

Opublikowano

Jak będziecie mieli Podobny przypadek. Nie wahajcie się napisać do Mojangu xD! Jak macie ID transakcji odzyskasz konto, bo widzę że coraz więcej pojawia się takich tematów! :D

Serio, dzięki na odpowiedź, bo myślałem że znowu będę zignorowany xD. Daje lika wszystkim xD!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...